Algae Micellar Shampoo van NANOIL: best hydraterende shampoo voor droog haar

Wordt jouw haar ook droog, broos en slechter als het buiten kouder wordt en de verwarming binnen aanstaat? Dit wordt veroorzaakt door de droge lucht binnen. Het haar verliest daardoor sneller vocht en de conditie wordt slechter. Daar worden wij dan weer boos over.

nanoil MICELLAIRE SHAMPOO MET ALGEN

Hoe verander je dat? We moeten ons haar hydrateren tijdens het wassen. Wat gebruik je daarvoor? Maak je geen zorgen, ik heb een review van een briljante shampoo voor je! De Algae Micellar Shampoo van Nanoil is perfect!

Algae Micellar Shampoo van Nanoil: goede hydraterende shampoo voor droog haar

Als je last hebt van droog haar worstel je je vast door de dagelijkse haarverzorging, net als ik. Dit type haar is moeilijk te voeden en hydrateren. De lokken zijn stijf of pluizig en verliezen snel vocht. Droog haar ziet er niet mooi uit. Daarnaast is het vaak slap en mist het volume.

Hydrateren is de basis en dit moet je goed doen.

Ik weet zeker dat je jezelf vaak afgevraagd hebt hoe je jouw haar moet hydrateren zodat het ook ECHT GEHYDRATEERD is. Het meest ideaal is hydrateren tijdens het wassen. De haarschubben staan wijd open tijdens het wassen dus dit is een goed moment om het haar te verzorgen. Dit kan alleen met de beste shampoo.

Ik vind de micellaire shampoo met algen van Nanoil echt top. Waarom? Ik vind het leuk om mijn resultaten met je te delen.

De micellaire shampoo met algen van Nanoil is ideaal voor droog haar. Hij werkt op elk type haar maar geeft het beste resultaat op haar dat hydratatie en hulp nodig heeft omdat het snel droog wordt. De micellen in de shampoo reinigen zowel het haar als de hoofdhuid.

Als je last hebt van vochtig weer, non-stop pluizend, statisch, stijf of fijn haar: kies deze shampoo! De Micellar Shampoo van Nanoil is rijk aan algen en de perfecte keus in de zomer als het zonlicht fel is, en in de herfst en winter als de lokken extra hydratatie nodig hebben.

Algae Micellar Shampoo

Waar bestaat de Algae Micellar Shampoo van Nanoil uit?

Het bevat een aantal gave ingrediĆ«nten, inclusief verzorgende stoffen. Als je van details houdt ga je vast goed op mijn gedetailleerde beschrijving. šŸ™‚

  • Micellen zijn kleine moleculen die het haar en de hoofdhuid reinigen van vervuiling, olie en viezigheid.
  • Nori-algenextract (rode algen) verbetert het haar prachtig! Het heeft antioxiderende eigenschappen en versterkt en verzacht het haar.
  • Tara Gum is een krachtige polymeer dat glans geeft en hydrateert.
  • Castorolie beschermt het haar tegen beschadiging, hydrateert en is antiseptisch. Ook versnelt het de haargroei en stopt het haaruitval.

Algae Micellar Shampoo van Nanoil: effecten op mijn haar

Ik vind dit de beste oplossing voor mijn haar, na het eerste gebruik al was mijn haar handelbaar en glad. Het was niet meer stijf en ik kon het makkelijk kammen en stylen.

Na een aantal weken had ik geen klitten meer na het wassen, was mijn haar veerkrachtiger en wat zwaarder: geen pluis meer omdat het haar goed gehydrateerd was. De puntjes waren ook perfect gehydrateerd en die akelige droogheid was weg. De Algae Shampoo van Nanoil verzorgt het haar van de wortels tot aan de puntjes.

nanoil Algae Micellar Shampoo

Algae Micellar Shampoo van Nanoil. Shoppen!

Waar koop je deze super hydraterende shampoo? Ik heb hem in de drogist niet zien staan maar de website van Nanoil is erg gebruikersvriendelijk en de verzending is gratis als je meer producten besteld. Koop samen met een vriendin en bestel ook het masker en de bi-phase conditioner met algen. De producten waren snel geleverd en in perfect conditie. Ik raad het aan!

Surf naar www.nanoil.nl, veel plezier met shoppen! šŸ™‚