Beste Kit Voor Thuis Wenkbrauwen Lamineren? Ik Raad Nanobrow Lamination Kit Aan

kit voor het lamineren van wenkbrauwen

Beste lezers!

Wenkbrauwen thuis lamineren? Ja, het is mogelijk! En het kan het leven zoveel makkelijker maken. Tot nu toe ging ik naar een schoonheidsspecialiste voor een wenkbrauw laminatiebehandeling. Maar wat blijkt, thuis is die veel goedkoper en levert het ook het gewenste resultaat op. Welke wenkbrauw lamineerset voor thuisgebruik moet je kiezen? Ik raad de Nanobrow Lift Lamination Kit aan. Hij bevat alles wat ik nodig heb om zelf mijn wenkbrauwen te lamineren. Lees verder om meer te weten te komen.

Wat is de beste set om thuis wenkbrauwen te lamineren?

Deze praktische set voor het liften en lamineren van wenkbrauwen bevat drie genummerde oplossingen én nauwkeurige instructies. Zelfs de onervarenen kunnen het wenkbrauwen lamineren thuis gemakkelijk onder de knie krijgen 🙂 Het bevat gewoon alles wat we nodig hebben om de behandeling zelf uit te voeren. De effecten houden enkele weken aan, dus het is echt de moeite waard!

De prijs is aantrekkelijk gezien de geweldige kwaliteit. De efficiënte flesjes zijn genoeg voor een dozijn individuele behandelingen, wat enorme besparingen oplevert. De hele behandeling neemt niet veel tijd in beslag, en daarom geef ik de voorkeur aan een wenkbrauw laminatiebehandeling thuis boven die in de schoonheidssalon. Maar het is natuurlijk een kwestie van persoonlijke voorkeur.

Wenkbrauwen lamineren is een perfecte behandeling voor bezitters van onhandelbare en dunne wenkbrauwen die het moeilijk vinden om ze de juiste vorm te geven. De mijne zijn precies zo, en hun dagelijkse styling was vroeger een ware kwelling voor me. Totdat ik eindelijk de Nanobrow Lamination Kit voor een thuisbehandeling van de wenkbrauwen tegenkwam. Ik heb al drie behandelingen gehad, die elk minstens 5 weken aanhielden. Mijn wenkbrauwen zien er veel voller en gedefinieerd uit en voelen van binnenuit gevoed en gehydrateerd.

De Nanobrow’s laminatie- en wenkbrauw liftset – beoordeling en review

De complete Nanobrow wenkbrauw lift- en lamineerset geeft wenkbrauwen de gewenste vorm, stylet de wenkbrauwhaartjes perfect, en laat de wenkbrauwen er opgevuld, dikker en natuurlijk glanzend uitzien. Voor mij is er geen betere manier om de conditie en de uitstraling van wenkbrauwen te verbeteren 🙂 Dit is een zeer goede set voor zowel thuis wenkbrauwen lamineren als voor salongebruik. Zowel consumenten als professionele schoonheidsspecialisten grijpen er maar al te graag naar.

De Nanobrow wenkbrauw lamineerset is een redder in nood voor mijn dunne en kwetsbare wenkbrauwen. De producten zijn goed geformuleerd en zelfs geschikt voor de gevoelige huid. Wenkbrauwen thuis lamineren was nog nooit zo gemakkelijk! Het lamineren van de wenkbrauwen is een redder in nood voor alle soorten wenkbrauwen, vooral voor weerbarstige die de neiging hebben om in verschillende richtingen uit te steken.

na het lamineren van de wenkbrauwen

Ik voltooi mijn wenkbrauw laminatiebehandeling thuis met wenkbrauw henna. Dit hoef je natuurlijk niet te doen, maar als je wenkbrauwen nauwelijks zichtbaar zijn, is het een geweldige aanvulling. Je kunt ook vooraf wenkbrauwverf proberen en je wenkbrauwen epileren. De Nanobrow Lamination Kit om thuis je wenkbrauwen te lamineren is heel gemakkelijk in gebruik, heeft een nauwkeurig samengestelde formule, en krijgt uitstekende online recensies.

Lamineer je wenkbrauwen gemakkelijk thuis met de Nanobrow Lamination Kit

De Nanobrow Lamination Kit is supermakkelijk te gebruiken. Ik weet zeker dat jij het ook kunt. Zelfs de eerste keer was ik verbaasd over hoe makkelijk het gaat 🙂 Hoe doe ik het? Hoe breng ik de Nanobrow wenkbrauw liftset aan?

  1. Ik verwijder mijn make-up grondig. Je hebt een make-up remover zonder olie nodig! Onthoud dat de wenkbrauwen vrij moeten zijn van olieachtige resten.
  2. Ik breng een kleine hoeveelheid wenkbrauwlijm aan met een handige applicator. Ik wacht ongeveer 35 seconden (de wachttijd varieert tussen 25-50 seconden, afhankelijk van de gevoeligheid van je wenkbrauwen).
  3. Ik neem het meegeleverde borsteltje en breng het wenkbrauw-liftende product aan (alle flesjes zijn gelabeld, dus maak je geen zorgen!). Ik breng het aan vanaf de binnenrand van mijn wenkbrauwen en stijl de wenkbrauwen in de gewenste richting.
  4. Ik laat het product ongeveer zes minuten inwerken (het mag tot acht minuten blijven zitten als je wenkbrauwen niet te gevoelig zijn). Ik veeg het vervolgens af met een droog wattenschijfje.
  5. Ik breng het laatste product aan op mijn wenkbrauwen en vorm mijn wenkbrauwharen in de juiste richting. Ik laat het ongeveer zes minuten inwerken (het hangt af van je wenkbrauwtype). Dan veeg ik het af met een bevochtigd wattenschijfje.
  6. Ik borstel mijn wenkbrauwen met een spoolie en…. ik kan vele weken van fenomenale wenkbrauwen genieten!
na het lamineren van de wenkbrauwen

Waar kun je de Nanobrow Lamination Kit voor wenkbrauwen kopen?

Sephora zou de Nanobrow Lamination Kit moeten aanbieden. Je kunt het ook vinden in andere schoonheidswinkels en op www.nanobrow.nl.

Ik hoop dat je van deze post hebt genoten en dat je het leuk vindt om je wenkbrauwen thuis zelf te lamineren. Probeer de Nanobrow wenkbrauw liftset op je wenkbrauwen uit en zie hoe mooi ze eruit kunnen zien!

PS Nu borstel ik gewoon met een spoolie door mijn wenkbrauwen. Dat is alles 🙂