Clinique nieuw binnen – Dual Mascara & Volume Building Primer!

Dual Ended High Impact Mascara in Black & Lash Building Primer – deze zeer lange naam verbergt een product van Clinique dat zowel een traditioneel zwarte mascara is en een wit spiraal dat werkt als primer die de wimpervolume en -lengte verbetert. Het moet het uiterlijk van de wimpers verbeteren en een juiste verzorging geven.

Clinique Dual Ended is oogheelkundig getest. Zoals alle cosmetica van Clinique, is het volledig veilig.

Om eerlijk te zijn ben ik geen fan van mascaraprimers, omdat zij vaak de wimpers samenplakken en een nepmake-upeffect geven. Prima&hellipl zij kunnen vrouwen redden die extreem korte, dunner wordende en weinig wimpers hebben wanneer traditionele mascara zijn werkt niet doet.

Clinique heeft mij verleid met de belofte dat de witte primer niet alleen elke wimper ‘opbouwt’ maar ook een verbluffende verzorgende kracht heeft. Ik hoopte voor iets meer dan alledaagse make-up – de renovatie van wimpers.

Ik kocht Clinique mascara & primer vrij recentelijk en gebruik het nu zo’n drie weken lang, dus het is moeilijk te zeggen of het mijn wimpers heeft verbeterd. Om eerlijk te zijn hoopte ik dat het product het uiterlijk na de eerste week zou boosten… ik bedoel daar geen verbluffende veranderingen mee, maar ik kijk ernaar uit om een betere conditie en volume te zien. Omdat mijn wimpers vrij lang zijn, houd ik niet van het effect van de Clinique mascara & primer; ik zie eruit als een drag queen… wat niet verstandig is als ik naar buiten moet. Ik breng Lash Building Primer aan voor het slapen gaan, hopende dat de polymeren mijn wimpers ’s nachts voeden.

Het Clinique-product geeft een mooie laag en delicate make-up. Ik zou gelukkiger zijn als Dual Ended Mascara een siliconen stokje had in plaats van de traditionele ‘harige’ borstel. Echter, de spiralen werken vrij goed. Ik weet niet of ik deze cosmetica nog een keer zal kopen. Als de primer geen spectaculaire effecten geeft, zal ik zeker niet nog eens een tube kopen. Cliniue biedt zo veel betere mascara’s waar ik wel van houd. Dual Ended High Impact Mascara in Black & Lash Building Primer is daar niet een van.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *