Cluster wimpers van Nanolash: werkt het echt?

De cluster wimpers van Nanolash, die je thuis kunt gebruiken, zijn recent op de markt gekomen en kregen snel veel volgers. Ik moet toegeven dat ik niet kon wachten om deze cluster wimpers voor DIY wimper extensions thuis te gebruiken. Eindelijk kon ik ze proberen!

cluster lashes nanolash

Mijn wimpers zijn van nature vrij fijn. Zelfs slechts mascara kan haaruitval veroorzaken. Ik heb allerlei soorten conditioners en serums gebruikt om ze weer in goede conditie te krijgen. In het begin was ik bang om nepwimpers te gebruiken omdat ik dacht dat ze mijn wimpers weer zouden beschadigen. Een positieve online review heeft me toch overgehaald om ze te proberen.

Werken de DIY Lash Extensions voor mij? Lees snel verder!

Lichtgewicht cluster wimpers van Nanolash: mijn eerste indruk

Ik bestelde de DIY Eyelash Extensions als onderdeel van de wimper extension kit, inclusief een bonder, sealer, remover en speciale pincet. Je kunt de wimpers ook zonder de andere accessoires bestellen.

Ik kon kiezen tussen acht stylen. Ik wilde dat de cluster wimpers goed bij de vorm van mijn ogen zouden passen. Wat een positieve verrassing! In de doos zaten clusters van 3 verschillende lengtes: 10, 12 en 14 mm. Ik zag alle perfecte wimper looks voor bruiloften, verjaardagen en doordeweeks al voor me!

De DIY Lash Extensions zijn zacht en fijn om aan te raken. Ik waardeer het dat de haren niet stijf zijn. Stijve nepwimpers zien er vaak grotesk uit. Mijn aandacht werd ook getrokken naar de dunne strip waar de wimpers op zitten. Hierdoor kun je ze goed met de natuurlijke wimpers verbinden zodat ze perfect passen op de wimperlijn.

Mijn eerste indruk: een dikke 10!

Hoe gebruik ik de DIY wimper extensions thuis? Nanolash gebruiken!

Ik vroeg me af hoe ik de wimper extensions thuis kon aanbrengen en heb de gebruiksaanwijzing gelezen. Het zag er logisch en simpel uit. De fabrikant geeft aan dat het gebruik niet meer dan 10 minuten in beslag zou nemen. Ik start de tijd!

Ik bracht een laag bonder aan. Dankzij de speciale applicator breng je dit snel en eenvoudig aan. Met de pincet pakte ik een cluster en heb ik die ongeveer 1 mm van de wimperlijn af geplaatst. Hetzelfde deed ik met de overgebleven cluster wimpers. Dit proces herhaalde ik op mijn andere oog.

Wat zijn mijn observaties van het eerste gebruik van de DIY Eyelash Extensions?

  • Het gebruik duurde minder dan 10 minuten;
  • De bonder werd na 30 seconden plakkerig, waardoor het aanbrengen van de clusters veel sneller ging;
  • De clusters mengen mooi met mijn natuurlijke wimpers.

Kortom: de DIY Lash Extensions hebben me positief verrast!

Ik besloot het Flirty-model te testen.
Mijn eerste indruk: een dikke 10!

Wat kan ik zeggen over de duurzaamheid van Nanolash cluster wimpers?

Voordat ik de cluster wimpers voor thuisgebruik kocht zag ik staan dat ze 5 dagen lang gedragen kunnen worden. Ik nam de gok en heb ze voor mijn zakenreis aangebracht.

Na de eerste vijf dagen zag ik geen verschil in het uiterlijk van de clusters. Na 8 dagen kwam ik thuis en zaten ze nog steeds op de juiste plek. Ik heb wel geprobeerd om goed voor mijn nepwimpers te zorgen. Ik heb niet op mijn buik geslapen en het gebied rondom mijn ogen goed verzorgd. Het lijkt dat de effecten hierdoor langer goed blijven.

Uiteindelijk besloot ik de clusters eraf te halen. Het merk Nanolash geeft aan dat de wimpers voor eenmalig gebruikt zijn. Ik ben het daar niet helemaal mee eens. Nadat ik ze eraf had gehaald merkte ik dat de clusters niet waren veranderd van vorm. Ik verwijderde de achtergebleven bonder met de Nanolash remover. Ik vind dat ik de clusters veilig nogmaals kan gebruiken.

DIY EYELASH EXTENSIONS STARTER KIT

Nanolash cluster wimpers voor DIY gebruik: raad ik ze aan?

De DIY Eyelash Extensions is een product dat me positief verrast heeft. Naar mijn mening zijn dit de beste cluster wimpers die ik tot nu toe getest heb. Zowel de duurzaamheid als de eenvoud van gebruik verdienen waardering.

Er is een reden waarom de Nanolash cluster wimpers zoveel positieve reviews ontvangen online. Nadat ik het product getest heb kan ik dit bevestigen.