Cosmetische traktatie voor Supernatural fans — Join the Hunt Oogschaduwpalet

Carry on my wayward son
For there’ll be peace when you are done
Lay your weary head to rest
Don’t you cry no more

Als je een van die vrouwen bent die dit stukje muziek ten minste eens per dag moet luisteren en daarbij aan de broertjes Winchester denkt — dan is dit de post voor jou.

Vandaag heb ik iets heel speciaals voor jullie, want ik had het geluk om bezitter te worden van het oogschaduwpalet geïnspireerd door Supernatural . Deze oogschaduwen zijn niet alleen tof en geweldig gemaakt, maar ook hoog gepigmenteerd en duurzaam. Maar goed, eerst iets anders.

Het palet is (natuurlijk) zwart en gedecoreerd met symbolen uit de show. De handige demonenval? Maar natuurlijk! Hoe praktisch is dit 😉 Het palet heeft de naam Join the Hunt… Nou, met deze oogschaduwen ben je zeker klaar om op jacht te gaan. Geen enkele man zal je kunnen weerstaan — jij bent de prachtige, wandelende val 😀
het Supernatural palett bevat 13 oogschaduwen in stoutmoedige kleuren, met slim bedachte namen, gerelateerd aan de karakters en de show zelf.

Je vindt hierin, onder andere, mat zwart (demon eyes), diepblauw met de naam Jerk (natuurlijk), prachtig, puur groen (hunter), rokerig rood met de naam bitch en kaki (possesion), die ik zelf de “moeraskleur ” noem 😀 Persoonlijk is dit de kleur waar ik het meest bezeten van ben — ik combineer het al twee weken met andere kleuren, oogschaduwen en neutrale paletten.

De oogschaduwen blijven extreem lang zitten en zijn hoog gepigmenteerd. De doos is uitgerust met een spiegel en een kleine kwast, die ik niet gebruik om twee redenen — ten eerste is het heel funky (versierd met de symbolen van de show) en ik wil hem gewoon niet verpesten, en ten tweede is het niet van de hoogste kwaliteit.

Omdat het palet natuurlijke en bruine tinten bevat, kun je gemakkelijk een verfijnde “engelachtige” make-up aanbrengen (iets voor fans van Castiel), maar ook de intense make-up die rechtstreeks uit de hel komt. Ik raad dit product niet alleeen aan voor fans van Supernatural, maar ook voor alle schoonheidsjagers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *