De ware kunst van make-up. Hoe gebruik je violet oogschaduw?

Welkom bij de magische wereld van kleuren. Vandaag ga ik jou vertellen over de juiste manier om violet oogschaduw aan te brengen. Het gaat niet over een huidige make-uptrend, maar juist over waar je dit soort tint moet aanbrengen, hoe je het doet, in welke hoeveelheden, en met welke kleuren het er in combinatie goed uitziet.

Er zijn tinten die, indien onjuist aangebracht, onze ogen er nog vermoeiender uit laten zien, alsof ze blauwe plekken hebben met donkere kringen eromheen. On deze tinten bevindt zich natuurlijk violet. Ondanks dat de kleur als problematisch wordt gezien, raad ik je van harte aan om het te introduceren aan jouw make-up. Vooral wanneer je een brunette bent met donkere ogen. Alle tinten violet definiƫren de kleur en vorm van de ogen perfect en moeten daarom een speciaal plekje krijgen in de make-uptas van elke brunette.

Maar al te vaak hoor ik meiden zeggen: “Violet past helemaal niet bij me, zij brengen de zwarte kringen naar voren en ik zie er vermoeider uit dan ik werkelijk zijn.” Laat mij jou helpen. Dit is mijn oplossing.

HOE GEBRUIK JE VIOLET OOGSCHADUW?

1. Match de tint violet met jouw teint

Als de huidskleur nogal koel is en de bloedvaatje zichtbaar zijn, vermijd dan koele violettinten. Het onjuiste heeft een pruimachtige tint, gemengd met grijs en het lijkt op de kleur van onze blauwe plekken en andere imperfecties op de huid.

In het geval van een meer gele huidskleur, zouden de tinten die hierboven genoemd zijn niet gepast zijn. Wat je voor lief kunt nemen, is het feit dat alle bruine, paarse en verschillende tinten khaki de nadruk zullen leggen op de donkere schaduwen die verschijnen rond jouw ooggebied. Zorg ervoor dat je weet welke tinten, koeler of warmer, beter bij je passen.

2. Meng violet met andere oogschaduwen

Violet oogschaduw ziet er niet goed uit als je alleen die kleur gebruikt om het gebied rond je oog mee te bedekken. Dit is een vrij pittige en intense kleur, en daarom zal het genoeg zijn om wat diepte aan te brengen aan de gehele make-up. Het is een goed idee om violet oogschaduw aan te brengen aan de hoek van jouw oog, of alleen op het onderste ooglid, bijvoorbeeld. Als we niet kundig genoeg zijn om de violet kleuren direct te mengen, is het beter om de kleur in kleine hoeveelheden aan te brengen. Problematisch violet moet alleen worden gebruikt om de gehele make-up af te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *