Diorshow post-tunen Houd ik van Pump’n’Volume?

Hallo schoonheden,

Vandaag ga ik jullie vertellen over een nieuw product van Diorshow dat de wereld van cosmetica heeft geschokt, voornamelijk met zijn innovatieve verpakking. Zijn taak is het behouden van de frisheid van mascara, voor altijd. Ook beweren de ontwerpers ervan dat zij de oplossing hebben gevonden voor het probleem van het verkrijgen van de juiste hoeveelheid mascara op het stokje. Nooit meer een vies mascaraborsteltje?

Feit – er is tot dusver niemand geweest om dit soort oplossing voor te stellen. Dior’s flesje, of beter, de binnenkant ervan, is niet gemaakt van plastic maar van zeer elastisch en zacht rubber. Dit is voor jou gemaakt, zodat je de tube van Pump’n’Volume kunt knijpen wanneer hij geschroefd is en het borsteltje erin verborgen zit. Hierdoor zal de mascara het stokje gelijkmatig verdelen. Het zwarte vloeistof moet op zijn beurt fris blijven om een precieze applicatie te garanderen zonder klonten (nogmaals, door het knijpen).

Dit idee is zeker indrukwekkend en heel innovatief. Echter, werkt het echt?

Ik denk dat het knijpen van de tube in het begin (ongeveer een maand van gebruik) zeker zal werken. Je zult er zeker van zijn dat de mascara die wordt aangebracht op de wimpers fris is en van een juiste consistentie.

Echter, als je het stokje van de mascara niet schoonmaakt, zal dit idee vroeg of laat een nadeel worden.

Het is duidelijk dat alle veranderingen in de consistentie van de mascara simpelweg zuurstof rijk worden. Het is duidelijk om te zien wanneer we het borsteltje uit de tube halen. De mascara wordt dikker en vaak zorgt het voor klonten op de wimpers omdat het droog wordt. Als je het niet regelmatig wast maar in plaats daarvan terug in de tube stopt, dan zullen de klonten mascara alleen maar dieper in het borsteltje terechtkomen bij elk volgend gebruikt en het knijpen van de verpakking. Zoals je je kunt bedenken, als het borsteltje eenmaal is bedekt met klonten, geldt dit ook voor je wimpers.

Omdat ik contactlenzen draag, ben ik supergevoelig als het gaat om het onderwerp ‘geklonterde’ wimpers. Het is me meer dan eens overkomen dat deze geniepige mascaraklont onder mijn contactlens terechtkwam. Irritaties gegarandeerd.

Met andere woorden – in plaats dat wij de mascara straffen door het te knijpen, zal de mascara het ons moeilijk maken. Ik zou ook niet in deze knijptechniek trappen die voorkomt dat de mascara dik wordt. Helaas heeft elke mascara een beperkte levensduur, en dat is 4-6 maanden omdat het na deze periode dikker wordt, het aanbrengen van een laagje verhindert, BACTERIËN VERZAMELT, opraakt en zuurstofrijk wordt.

Daarom is het knijpen van Pump’n’Volume wel een leuke activiteit, maar ik vind het niet zo praktisch en revolutionair. Maar goed, twee dingen kunnen niet worden ontkend. Het eerste is het borsteltje, dat is gemaakt van siliconen. Het maakt het bedekken van de wimpers supereenvoudig. Ten tweede, de kleur van het product is ook uitstekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *