Droge mascara? Hier zijn 3 methodes om het te redden

Ken je dit verschrikkelijke gevoel wanneer je favoriete mascara, waar je niet zonder zou kunnen leven, droog wordt? Vandaag zullen we dit probleem bespreken.

Meestal is er maar één optie. Helaas moeten we onze favoriete mascara vaarwel zeggen en toestaan dat hij onderaan in de vuilnisbak terechtkomt. Daarna, met nog meer pijn, moeten een grote som geld uitgeven aan een nieuwe cosmetica, want laten we eerlijk zijn, de goede mascara is nooit goedkoop. Je zou zeggen, zo is het leven. We moeten allemaal onthouden dat mascara elke 3 maanden moet worden vervangen. Maar ik vind het zonde om een goed product te verspillen en in zo’n korte periode is het niet mogelijk om het op te gebruiken. Kan er iets aan worden gedaan?

Hier zijn mijn bewezen methoden voor een droge mascara. Alles getest en ik kan je verzekeren dat ze effectief zijn. Dankzij dit bericht heb je twee opties — ofwel koop je een nieuwe mascara of je ontmoet nieuwe methodes om je droge mascara te redden. Laten we beginnen!

METHODED OM EEN DROGE MASCARA OP TE LOSSEN

1. Mascara opwarmen in een waterbad

Het eerste voorstel dat ik doe zal jouw mascara helaas maar één keer bruikbaar maken. Je zult je mascara niet permanent herstellen met de frisse consistentie, maar het is altijd handig om deze truc te kennen. Het enige dat je hoeft te doen is je mascara 5 minuten in een lang glas of bakje gevuld met water te plaatsen. Je moet er vooral het onderste deel in dopen, waar de mascara in zit. Onder invloed van de hoge temperatuur zal het product zacht worden en oplossen, helaas zal het na het afkoelen weer hard worden.

2. Magische kracht van Inglot Duraline

Het tweede voorstel is uiteraard goed bekend onder alle bloggers, Duraline, ofwel de oplossing met meerdere doelstellingen bedoeld voor, andere, het redden van droge cosmetica. Ik kocht het bij de lokale drogisterij voor een redelijke prijs. Het is waterig, kleurloos en gemakkelijk te gebruiken. Voeg 4-5 druppels Duraline toe aan je droge mascara met behulp van een pipet, schud het zodat de twee stoffen mengen en het is klaar. Je hebt de duurzaamheid van je mascara met enkele weken verlengd.

3. Oogdruppels om de mascara te redden

Het laatste voorstel is een methode die jouw mascara voor lange tijd kan verversen en het is niet nodig om nog meer cosmetica te kopen. Waarschijnlijk hebben jullie allemaal wel oogdruppels voor droge ogen, en wanneer deze worden toegevoegd aan de mascara, kan dit het effect geven als Duraline hierboven. Let op! Gebruik geen oogdruppels met medische doeleinden, met antibiotica enz. Gebruik alleen hydraterende oogdruppels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *