Gezichtsomlijning met slechts één merk. Benefit – mijn methode voor de perfecte make-up

Hoi, meiden!

Vandaag wil ik jullie introduceren tot de beste en snelste manier om je gezicht te omlijnen. Ik wil dat je het doet met cosmetica die je zullen verzekeren dat alles werkt zoals het moet 🙂

Deze samenstelling is perfect voor wie ’s ochtends geen tijd heeft of wie niet genoeg ervaring heeft in de gezichtsomlijning. Persoonlijk ben ik gek op Benefit producten, en ik sta versteld van de manier waarop het merk de make-up aanpakt. Benefit vindt geweldige oplossingen die je leven gemakkelijker maken en de make-uptijd verkorten. Daarbij zijn deze cosmetica ook nog van de hoogste kwaliteit.

Vandaag wil ik jullie twee geweldige producten presenteren, die jullie gaan helpen met het omlijnen van je gezicht.

  1. Crčmehighlighter Watt’s Up
  2. Omlijningsstift Hoola Quickie Contour

Waarom zijn ze zo goed?

Ten eerste en bovenal hebben alle cosmetica één tint, dus matchen, kiezen, 50 verschillende tinten beoordelen is niet nodig; het product past bij iedere huidskleur. Zowel de highlighter als de bronzer hebben een universele en neutrale kleur, die perfect past bij de huid. Ten tweede hebben beide producten een elegante en chique stift, zodat het omlijnen erg gemakkelijk wordt. Hoe doe je dit?

  1. Neem de Hoola Quickie Contour en teken een horizontale lijn op je wang, vlak onder het jukbeen en aan beide kanten van de neus. Tik het voorzichtig in je huid, zodat het kan mengen met de foundation en niet te veel opvalt. Bronzer hoort te mengen met de foundation; het randje waar hij ophoudt moet subtiel zijn, bijna onzichtbaar. Hoola Quickie Contour heeft een handige stift en een goede textuur die perfect bij de huid past.
  2. Neem de highligterstift. Ik denk dat je net zo gek op dit product zal zijn als ik, dankzij de subtiele gloei en de milde “champagne” tint. Watt’s Up is ook briljant dankzij het geweldige resultaat op je wangen — het is niet te stralend en zal je gezicht niet domineren, maar het laat het licht wel op een subtiele manier reflecteren. Teken een lijn met een highlighter aan de bovenkant van je wangen, neus en vlak boven je lippen en op de kin. Als je huid niet vettig is, kan je ook wat highlighter op het midden van je voorhoofd aanbrengen. Draai het product dan om, en verdeel Watt’s Up highlighter gelijkmatig over je gezicht, met de precieze spons aan de andere kant van de stift. Klaar is kees!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *