Heeft Castorolie mijn haar & hoofdhuid geholpen?

Ik gebruik castorolie nu al een paar maanden. Ik heb gehoord dat het geweldige voordelen levert voor je haar. Al mijn vrienden hebben het gebruikt, en ze zijn erg te spreken over de behandeling. Kijk maar eens hoe castorolie werkt voor mijn haar en huid. Veel plezier!

Castorolie – Wat is het?

Castorolie wordt gewonnen uit de castorboon. Het is een bron van essentiële onverzadigde vetzuren, mineralen, eiwitten en vitamine E. De olie heeft antibacteriële en antischimmeleigenschappen. Het verhelpt acné, verdunnend haar en vervroegde vergrijzing. Castorolie is op veel plekken verkrijgbaar. Je kunt het in iedere drogisterij kopen voor een erg lage prijs. Iedereen kan het gebruiken, ongeacht het type huid en haar.

Castorolie – Haar & Huid voordelen

Deze lichtgele vloeistof is sensationeel voor de conditie van je haar en hoofdhuid. De olie gaat verdunning, vroegtijdige haaruitval en vergrijzing tegen. Het voorkomt de verspreiding van bacteriën die roos en andere hoofdhuidaandoeningen veroorzaken. Castorolie verhoogt de bloedcirculatie naar de hoofdhuid en versterkt de haarfollikels, waarmee het de haargroei stimuleert. Als je het regelmatig gebruikt, kan het overbelast haar door kleuren of hitte-styling weer herstellen. Dankzij castorolie wordt je haar glad, glanzend en resistent tegen vrije radicalen. Je kan je haar gemakkelijker in model brengen en borstelen, en je lokken raken niet snel in de knoop.

Hoe gebruik je castorolie?

Castorolie is dik, dus het gaat erg lang mee. Een paar druppels bij één applicatie zijn al genoeg om na een maand te kunnen profiteren van de resultaten. Warm de olie op voordat je hem gebruikt. Je brengt hem eens of twee keer per week aan. De meest gemakkelijker manier is om de castorolie te verspreiden op vochtig haar en een schone hoofdhuid. Doe de behandeling ’s avonds, zodat je je haar ’s ochtends kunt uitwassen en kunt genieten van een mooi kapsel.

Onthoud …

Doe een kleine test voordat je de castorolie aanbrengt. Wrijf een beetje over de onderkant van je nek, en wacht 24 uur. Als er geen irritaties optreden, kun je het product gebruiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *