Hoe behandel ik mijn geverfde haar? Schwarzkopf Essence Ultime Diamond Color

Hoi, meiden!

Ik ben dol op het kleuren van mijn haar! Ik doe het elke maar maanden, voeg nieuwe tinten toe, maak het haar helderder, of donkerder… Helaas is mijn haar niet zo blij met deze veranderingen als ik dat ben. Na de eerste paar behandelingen, werd mijn kapsel droog, dof en ruw. Daarom heb ik wat veranderingen aangebracht in mijn haarverzorgingsroutine. Ik vertel jullie er graag over.

Waarom geef ik zoveel om de juiste haarzorg? Dit is simpel. Ik wil niet dat mijn kapsel er zo uit ziet als na de eerste keer kleuren. Beschadigd, te veel bewerkt en glansloos haar ziet er slecht uit, zelfs als je het kleurt in de hipste tinten. Daarnaast kan het wassen met de verkeerde producten de verf eruit spelen of de kleur en glans verminderen. Als je niet de goede producten gebruikt, kan je ook gespleten haarpunten veroorzaken.

Hoe verzorg ik geverfd haar?

Ik gebruik een shampoo die het haar grondig reinigt en de hoofdhuid niet droog maakt. Hij moet gemaakt zijn voor de kleur die ik nu gebruik. De shampoo heeft hydraterende en beschermende eigenschappen en geeft mijn haar glans en zachtheid. Sinds ik ben begonnen met het kleuren van mijn haar, heb ik geen anti-roos en sterk reinigende shampoo gebruikt. Ik verzorg mijn hoofdhuid op een andere manier, met kruidenspoelingen en vloeistoffen.

Ik versterk mijn gekleurde haar met conditioners. Mijn favorieten zijn gewichtloos, bevatten vitaminen en hydraterende, verzachtende en glansversterkende stoffen. Naast conditioners, gebruik ik ook graag maskers. Ik gebruik de producten met rijke ingrediënten, die veel taken volbrengen. Het doel van deze producten is om de nieuwe kleur en de haarstructuur te beschermen tegen droogheid en schade.

Mijn schoonheidstasje bevat meer producten voor gekleurd haar. Ik breng altijd een cosmetica aan die mijn haar beschermt tegen hitte voor het föhnen of stijlen. Na het stijlen gebruik ik een product die glans en zachtheid geeft. Schwarzkopf Essence Ultime Diamond Color is mijn favoriete haarverzorgingslijn voor geverfd haar.

Hoe verzorg jij je gekleurde haar?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *