Hoe (en waarom) ik voor mijn mascara zorg

Hoi schoonheden!

Het bericht van vandaag is eigenlijk een waarschuwing waardoor je voor je ogen en wimpers zult gaan zorgen.

Mijn vriendin was de inspiratie voor dit artikel. We maakten ons klaar om een avondje uit te gaan en deden make-up op. Alles ging goed totdat Caroline haar mascara greep. Het stokje zat voor lelijke klonten… En nog erger, ze deed iets verschrikkelijks – ze pompte het mascara stokje als het een fietspomp was!

Ik zei dat ze zo niet met haar mascara om moet gaan. Het erin en eruit pompen van de lucht zorgt ervoor dat de mascara snel uitdroogt, en klonten veroorzaakt. Zo’n cosmetica verdeft de gehele make-up; de consistentieis anders, dus het begint na 2-3 uur af te brokkelen. Ik draag lenzen, dus zo’n situatie veroorzaakt direct ongemak en irritatie. Mascaraklontjes komen in mijn ogen terecht… het is een nachtmerrie.

Daarom, meiden, waarschuw ik jullie – pomp het mascarastokje niet als een gek op en neer; zo schep je er niet meer mascara mee op. Haal het er gewoon voor gebruik uit. Verder moet je het stokje regelmatig wassen om de mascara fris en langdurig te houden, en te genieten van ideale oogmake-up. Ik doe het een keer per week; twee keer per week is voldoende om de mascara fris te houden, de make-up perfect te maken en om voor een goede oogconditie te zorgen. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *