Kevin Murphy gaat je haar repareren! De Repair Me collectie

Kevin Murphy is een kapper en haarstylist uit Australië. Hij is beroemd geworden met zijn veganistische en ecologische haarverzorgings- en stylingsproducten, die geen verzwarend effect hebben op de lokken van de modellen. Tijdens deze urenlange fotoshoots was hun haar natuurlijk niet alleen overladen met stylingsproducten, maar er werd ook aan getrokken, getoupeerd, strak bijeengebonden… kort gezegd, het is zwaar om het haar van een model te zijn. Dankzij Kevins producten worden de lokken verlicht en krijgen ze een intensieve bescherming en maximale verzorging, waarbij ze er nog steeds supergoed uitzien. Hierdoor werden Kevin Murphy’s producten gezien als de beste en meest elitaire; nu zijn ze wereldwijd erg populair.

Ik heb ook mijn twee favoriete producten uit Kevins serie, namelijk een shampoo en een conditioner. Ze komen uit een redelijk nieuwe collectie, met de naam Repair Me. Het is hun taak om intensieve genezing en reparatie te bieden, zelfs voor hevig verstoorde haren.

De serie bevat sterke antioxidanten en eiwitten uit papayavruchten. Daarnaast bevat het product zijdeproteïnen en natuurlijk bamboebladerenextract. Zowel de shampoo als de conditioner hebben een heerlijke, frisse en fruitige geur, die lang op het haar blijft zitten. Na een paar weken raakte mijn neus gewend aan de aroma van de producten, dus ik merkte het niet zo goed meer, maar mijn vrienden complimenteren me nog steeds op het uiterlijk én de geur van mijn haar.

Naast de unieke werking die de cosmetica op het haar hebben, verzorgen ze ook de hoofdhuid, die niet langer uitgedroogd, geïrriteerd en vettig zal zijn. Ik heb ook het gevoel dat ik minder haar verlies tijdens het kammen. Natuurlijk heeft de staat van de hoofdhuid een directe invloed op de conditie van de haarzakjes. Deze raken beter ingeworteld.

Kevin Murphy Repair Me is een collectie die lijkt op de rest van de producten van deze kapper die je in de winkel kan kopen. De flessen hebben een hoekige en modern uitziende vorm. Mijn vriend zegt dat ze lijken op een brandstoftank 😉 Deze producten geven mijn badkamer zonder twijfel een futuristisch uiterlijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *