Lang of kort? Voor je besluit je haar te knippen…

Lang haar is het symbool van vrouwelijkheid. Als je een kort kopje hebt, zal het jaren duren om je haar te laten groeien. Als je een kapsel hebt tot aan je middel, dan heb je geluk! Denk er niet over om het af te knippen. Waarom? Ontdek de voordelen van zo’n haarstijl.

Haar in plaats van een sjaal? Waarom niet?! Lang haar geeft je warmte. Als je het om je nek wikkelt, zal je geen sjaal meer nodig hebben. Verstop je lokken echter niet onder je jas, want hier kan je het blootstellen aan schade, droogheid en dofheid. En lang haar in de zomer? Doe het in een hoge knot of een paardenstaart. Op deze manier kunnen je nek en schouders ademen, zodat je de hitte niet zal voelen.

Bad hair day… We hebben er allemaal wel eens mee te maken, toch? Als je kort haar hebt, moet je het simpelweg wassen en föhnen. Lang haar hoef je gelukkig niet te wassen op een bad hair day; je kunt in plaats daarvan een droogshampoo gebruiken. Maar ook het maken van een vlecht, paardenstaart of knot zal helpen. Glad gekamd haar zal je gezicht dunner laten lijken.

Lang haar is altijd in. Je kunt het kleuren volgens de laatste trends, verschillende haarstijlen uitproberen, krullen, stijlen, wat je maar wilt. Er zijn vele mogelijkheden. Welke soorten haarstijlen kan je maken met kort haar? Het ziet er meestal hetzelfde uit; je moet het elke dag zo in model brengen dat je haren niet in alle richtingen gaan staan.

Lang haar is prachtig. Veel mensen vinden het mooi. Lang haar laat je er knap, vrouwelijk en charmant uitzien. Mannen vinden lang haar het symbool van vrouwelijkheid, en vrouwen zullen jaloers op je zijn.

Kort haar moet je elke twee maanden bijwerken, zodat je het in model kunt brengen zoals gewoonlijk. Lang haar aan de andere kant, kun je laten groeien en groeien, terwijl je de punten elke vier maanden bijwerkt.

Heb ik je overtuigd dat lang haar beter is dan korte kapsels? 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *