Lifehack: perfect dekkende oogconcealer

Is de alledaagse make-up wat te moeilijk? Voor lange tijd heb ik de strijd gestreden met mijn make-up, toen ik probeerde te forceren ze te laten werken, zoals ik verwachtte. Vandaag pak ik dit onderwerp anders aan. Maak kennis met mijn methode voor perfect dekkende concealer!

Bij make-up is het belangrijk hoe slim je bent. Er zijn geen niet-effectieve cosmetica! Er zijn alleen cosmetica die we niet kunnen gebruiken, of we moeten nog de juiste vinden. Daarbij moet je onthouden dat niet elke cosmetica voor jou geschikt is. In onze handen werkt het misschien niet en blijkt het een miskoop, terwijl het voor anderen perfect werkt. Het omvat alle verzorgende en make-upcosmetica, maar vandaag richt ik mij op concealers.

De perfecte concealer. Bestaat hij?

De zoektocht naar de perfecte cosmetica begint nu. Wanneer we zoeken naar deze perfecte oogconcealer, verwachten we vaak het onmogelijke. Meestal willen we veel dekking hebben. Minimaal zo veel om om te kunnen gaan met vermoeide donkere kringen rond de ogen. Daarbij moet de perfecte concealer licht zijn, mengen met de huid, rimpelresistent zijn en er uitzien als een tweede huid. Nog een ding, is het wel echt? Misschien, maar ik heb hem nog niet gevonden en ik verwacht dat het voor elke vrouw een ander product zal zijn. Het is moeilijk om een oogconcealer te vinden die voldoet aan de behoeften van alle vrouwen. Wat dan?

Ik vertel je een geheim: zelfs de huid rond de ogen is geen verdienste van de concealer!

Ik leerde dit terwijl ik las over een interview met Michael Ashton, die meerdere jaren make-upartiest was voor Adele. Het is het waard om naar deze man te luisteren, want hij kent zijn taak (kijk maar naar Adele). De zangeres heeft nog nooit een make-upmislukking meegemaakt. Wanneer je haar foto’s bekijkt, kun je er geen een zien waarin je donkere kringen rond haar ogen ziet. Je zou zeggen dat het aan dure cosmetica en geweldige vaardigheden van een make-upartiest zijn. Ik heb het getest en ik kan je verzekeren dat dit niet het geheim is. Wat dan wel?

“Lifehack” — perfect camouflerende concealer

Voor het aanbrengen van de concealer, die bedoeld is om de donkere kringen rond de ogen te camoufleren, breng je een hydraterende crème aan. Een kleine hoeveelheid oogcrème die daar wordt aangebracht zal een zachte laag geven waarop de concealer gelijkmatig kan worden verdeeld. Het is het beste als de crème een primerfunctionaliteit heeft, maar dat is niet noodzakelijk.

Eenvoudig, niet waar?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *