Mascara’s met uitzonderlijke prestaties? Mijn ranking!

Ladies!

Vandaag een heel innovatieve blog. Ik besloot de wereld van mascara te onderzoeken. Mascara zit ten slotte in bijna iedereen haar beauty case! Ik heb veel producten getest, om jou te helpen een product te kiezen dat echt werkt! Lees het zelf.

Ik heb de mascara’s op basis van een simpele regel gekozen. Ze moeten effectief zijn, de wimpers voeden en een perfecte borstel hebben zodat het gebruik eenvoudig is.

Deze mascara’s raad ik je aan. Hier krijg je geen spijt van!

Laten we to the point komen. Ik weet dat niet iedereen dezelfde vereisten heeft aan een nieuwe mascara als ik heb. Ik wil me geen zorgen maken over plakkerige wimpers, klontjes of vlekken na een paar uur.

Ik heb 5 producten geselecteerd waar je misschien wel geïnteresseerd in bent, en welke geweldig werken. Ik denk dat je geen spijt krijgt als je één van deze producten aanschaft!

1. Nanolash mascara

Ik start met mijn persoonlijke favoriet, de Nanolash mascara. Dit product is beschikbaar in twee versies:

Natuurlijk hebben beide producten een vergelijkbare, veilige formule die de wimpers voedt en ze significant langer doet lijken.

Ik vind de mascara van Nanolash een premium product. Dames, de borstel die bij dit product zit is werkelijk fenomenaal! Gemaakt van zacht siliconen met perfecte ruimte tussen de haren. Borstelt de haren op een zachte manier en maakt gebruik van het product een stuk eenvoudiger.

De mascara van Nanolash gaat lang mee. Jullie weten dat ik een actieve levensstijl heb, maar zelfs na het sporten heb ik geen ‘panda-ogen’. In het kort: ik raad deze mascara aan. Je zal niet teleurgesteld zijn!

2. Lashcode Mascara

De Lashcode Mascara is een verlengende en verdikkende mascara en ik heb er geen grote klachten over. De grootste voordelen:

  • De mascara vlekt niet nadat je hem een dag gedragen hebt;
  • Gebruik is extreem eenvoudig, vooral omdat het product een goed gevormde siliconen borstel heeft;
  • Verschillende actieve ingrediënten die de wimpers voeden tijdens gebruik van de mascara.

Deze mascara is vergelijkbaar met die van Nanolash. Ik heb hem alleen niet getest op een regenachtige dag, dus ik weet niet hoe hij dan presteert.

3. Clarins Be Long Mascara

De Clarins Be Long Mascara is ook een product waar ik niet veel over te klagen heb. De borstel is goed gevormd en bereikt korte haartjes. Dit is een verdikkende mascara en hij doet zijn werk goed. Ik waardeer de mooie verpakking ook.

Het enige probleem wat ik ervaren heb is aan het eind van de dag. De mascara gaat dan vlekken en op het ooglid zitten. Ik heb vrij gevoelige ogen dus ik krijg daar last van.

4. Lancome Mascara Hypnose Doll Eyes

Het volgende product op mijn lijst is de Lancome Mascara Hypnose Doll Eyes. Na het eerste gebruik zagen mijn wimpers er langer uit. Ze plakten ook niet aan elkaar. Het product is ook redelijk langhoudend. Ik hoef me geen zorgen te maken over vlekkende make-up.

Het probleem is echter de borstel. Het is een vrij vreemd ontwerp. Als je de wimpers in de ooghoeken probeert te bereiken, is dat niet alleen lastig maar smeer je ook je ooglid onder. Dit is erg jammer want het product is niet van slechte kwaliteit.

5. Maybelline Great Lash

In mijn lijst is ook plek voor de Maybelline Great Lash mascara. Het product is vrij populair, je bent hem vast al eens tegengekomen. Hij verlengt de wimpers en geeft ze volume. Dit klopt wel, maar ik moest twee lagen aanbrengen om deze effecten te bereiken.

De borstel is, alweer, vrij problematisch. Hij is kort en met mijn hangende oogleden was het een uitdaging om de ooghoeken te bereiken. Na een paar uur ging het product al vlekken. Ik had er meer van verwacht.

Kies de beste mascara!

Lieve lezers, het aanbod mascara is groot tegenwoordig. Ik besloot jullie mijn absolute favorieten te introduceren, inclusief voor- en nadelen.

Ik mag wel zeggen dat de Nanolash mascara de absolute nummer 1 is voor mij. Ik denk dat dit de mascara is waar ik al jaren naar op zoek was. Geen product heeft beter gewerkt en is zo nauwkeurig als de mascara van Nanolash.

Tegelijkertijd waren de andere producten ook niet slecht. Onthoud dat je wimpers het meest mooie frame voor je ogen vormen. Hoe beter je mascara bij je behoeften past, hoe beter resultaten je ermee bereikt. Lees mijn ranking en kies het best passende product!