NIEUW: Benefit cosmetica: Cheek Parade – Blusher en Bronzer palet. Mijn recensie

Hallo meiden,

Vandaag deel ik mijn indruk van de gezichtsvormende palet van Benefit. Ik gebruik dit nu drie weken, dus ik kan je een oprechte mening geven en je vertellen of dit product het waard is om te kopen of niet.

Zonder twijfel zijn blusher en bronzer belangrijke make-upproducten, en ik neem aan dat de meeste van jullie het hiermee eens zijn. Waarschijnlijk weet je ook wat er gebeurt als je het verkeerde product op je wangen aanbrengt, en met ‘verkeerd’ bedoel ik niet alleen niet passende kleuren, maar ook de kwaliteit; het slechte product, het product dat niet aansluit bij onze verwachtingen. Er is niets vervelender dan een grote roze vlek, die de make-up die je zo zorgvuldig hebt aangebracht compleet verpest.

Ik zal jullie geruststellen – Benefit zal je niet teleurstellen, en de producten die door het merk worden geadverteerd als blushers, highlighters en bronzers worden gezien als de beste producten van de soort. De Cheek Parade palet is niet zomaar een collectie van de iconische bushers en bronzers in een mooie doos. Het palet trekt je voeten onder je vandaan. Alles wat ik nodig heb om mijn gezicht te omlijnen en te verlichten zit erin; ik gebruik het zelfs wanneer ik wat meer extravagante make-up wil aanbrengen. Hool en Hoola Lite zijn twee tinten die je kan gebruiken als bronzer en highlighter. De prachtige tint met de naam Dandelion maakt de make-up helemaal af. Breng het aan als een blusher, omdat dit goed zal zijn voor warme en koude tonen. Het geheim ligt in de buitengewone en ongelofelijke ‘gezichts’-tint van koud roze gemengd met een aantal warmere tonen. Dandelion kan (net als alle andere tinten uit het palet) worden aangebracht op de oogleden, om te mengen met je klassieke oogschaduw. Persoonlijk ben ik gek op de twee glanzende tinten: een kan worden omschreven als goud-en-koperbrons, namelijk de iconische Rockateur. Al drie maanden speel ik met dit product om licht en schaduw aan te brengen, en niet alleen op het gezicht. Ik breng het ook aan op mijn schouders, decolleté, slapen… Deze tint omlijnt niet alleen het gezicht, maar het geeft de huid ook een gezond en stralend uiterlijk. Als het gaat om highlighten, het uitlichten van je wangen en het laten stralen van je huid, dan raad ik Galifornia aan, een gouden-en-roze tint. Deze kleur wordt mijn nummer één gedurende de lente en zomer. Het past perfect bij zongekleurde wangen. Ik gebruik dit ook voor serieuzere evenementen. Ik breng het dan aan over mijn met lippenstift bedekte lippen. Het stralende resultaat is verbluffend. Als je dus een goed palet wilt kopen voor het omlijnen van je gezicht, dan zou Cheek Parade je eerste keus moeten zijn. Meiden die fan zijn van de kunst van het aanbrengen van make-up kunnen de tinten van het palet mengen, of de producten mengen met andere make-upproducten. Ik mengde het met Too Faced Chocolate Brown (je kent het vast wel) en het resultaat was geweldig! Het was alsof ik opeens een palet had gekregen met tientallen nieuwe kleuren! Net zoals elke ander product van Benefit, heeft Cheek Parade een perfecte consistentie en een geweldige kleur. Ik raad je dit palet aan met heel mijn hart, voor alle hete zomerdagen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *