Nieuw, roze en prachtig! Oogschaduw in een nieuw Maybelline Palette. Hoe werkte het voor mij?

Hey, meiden.

Ken jij HET?

Heb je HET gezien?

Ik werd verliefd op HET zodra ik het zag

Twee tinten, deze kleuren!

Ik moest het hebben en kon niet langer wachten.

Wanneer er een nieuwe palette van Maybelline in de drogisterij verscheen, kocht ik het meteen

Daarna sloot ik mezelf op ind e badkamer en was ik niet beschikbaar voor de buitenwereld. Ongeveer twee uur lang. Of waren het er vier? Wie weet, als het gaat om de buiging van ruimte en tijd der cosmetica ;D

Ik heb het twee weken gebruikt bij verschillende gelegenheden: subtiele make-up voor overdag tot meer expressief voor een date of avondje uit.

Ik kan trots zeggen dat deze palette een succes is gebleken.

Oogschaduw heeft mooie kleuren, die goed gepaard gaan met hazel en bruine ogen. De pigmentatie is vrij goed… uiteraard verre van leiders zoals Zoeva, The Balm of Urban Decay, echter, voor deze prijs en met deze kleuren — is het het waard. Oogschaduw heeft een geweldige pigmentatie, is vrij zacht met een romige textuur. Bovendien vlekt het gedurende de dag niet en blijven de oogschaduwen de hele dag zitten. Ik heb het niet gebruikt zonder oogschaduwbasis omdat ik geloof dat zelfs de besten het nodig hebben. Hoogwaardige oogschaduwbasis verlengt de duurzaamheid van oogschaduw, maar je kunt er ook de schoonheid van hun kleur mee naar voren brengen.

De Blushed Nudes van Maybellines is niet zo anders dan zijn voorganger, ofwel traditionele nudes. We hebben hier een plastic doosje, geen spiegel, maar wel een klein venstertje zodat je de expressieve kleuren van de tinten kunt zien. De Blushed Nudes bevat roze tinten die zijn aangevuld met wat donkere kleuren (bruin, tin en violet) en een met wit vanille als make-upafwerking. De oogschaduwen zijn gegroepeerd, zodat je ze in paren kunt gebruiken (de duoversie), of professionel make-up kunt creëren gebaseerd op vier tinten (3 sets van vier tinten). Maybeline palette heeft kleuren die vergelijkbaar zijn met Urban Decay, maar het is aangevuld met een grijze en oud gouden tint. Naar mijn mening is het veel beter en biedt het meer mogelijkheden.

De Blushed Nudes zijn perfect voor de zomer — ik ontdek nog steeds nieuwe mogelijkheden. Ik ben verliefd op het parelwitte maar donzige beige en matte donzige roze. Het palette is geheel ontworpen voor een volledige make-up en we hoeven het niet aan te vullen met aanvullende kleuren.

Mijn mening: geweldig!

Twee tips:

  1. Zonder hoogwaardige oogschaduwbasis hoef je niet in de buurt van de Blushed Nudes te komen.
  2. De applicator bij het palette is een fout en je moet hem gewoon weggooien. De Blushed Nudes vereisen een hoogwaardig kwastje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *