Nieuwe Maybelline Colossal Big Shot Mascara: Colossaal misverstand. Mijn review

Welkom, mooie mensen!

Vandaag hebben we een test met nieuwigheden van Maybelline, wat een objectieve review inhoudt van Big Shot Colossal. Het is nog een “gele” baby in een zeer populaire Big Shot-collectie (mijn vriendin noemt ze narcissen. Deze keer is het niet zomaar een colossale versie, maar BIG COLOSSAL.

Colossal Big Shot Mascara moet snel en efficiënt jouw wimpers langer, dikker en denser maken — waardoor ze zo expressief zijn dat zij zichtbaar worden vanaf de satelliet. Jouw wimpers de Chinese Muur in verlegenheid brengen.

De mascara heeft een karakteristiek groot… (groot? Je kunt gerust dik zeggen!) geel potje. Betekent dikke mascara = dikke wimpers?

Wanneer een nieuwe mascara wordt ontworpen, begint Maybelline niet met de mascara zelf of de formule, maar bij het borsteltje. Elke versie van de mascara heeft een ander, meer innovatief en ongebruikelijk stokje. Deze versie in het bijzonder kreeg een aardig stokje: elk siliconenhaartje op het stokje is golvend. Het wordt verwacht om de uitstraling van de wimpers te intensiveren vanaf de eerste keer aanbrengen.

Ik moet eerlijk zijn: Ik geloof in een perfect ontworpen stokje, maar deze is hoe dan ook te extreem. Het geeft me de indruk van een make-up-onenigheid: het stokje, in plaats dat het de mascara gelijkmatig aanbrengt, buigt het de wimpers slechts ietwat. De tweede laag van Big Shot Mascara zorgt ervoor dat je eruitziet als een tiener die net de wondere wereld van de make-up aan het verkennen is: de wimpers zijn gebogen, de een is langer dan de ander en — wanneer je denkt dat het niet erger kan — is de een dikker dan de ander. Ik raad je ten zeerste aan de derde laag niet aan te brengen. Het zal alleen je wimpers doen klonteren in de vorm van geboden spinnenpoten. Met andere woorden — deze mascara is geschikt voor vrouwen met zeer korte wimpers. Andere soorten wimpers moeten er ver uit de buurt van blijven. Ik heb het gevoel dat Colossal Big Shot Mascara zich niets aantrekt van make-upprecisie. Alsof je je wimpers toevertrouwt aan een of andere gekke make-upartiest. Dit is simpelweg een kolossaal misverstand.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *