Olie is niet alleen voor haar. Verzorg de baard van je vriend!

Hallo meiden!

Men denkt vaak dat alleen vrouwen oliën aanbrengen. Ze gebruiken de natuurlijke producten op hun haar, huid en nagels. Het bleek echter dat mannen net zo graag oliën wilden gebruiken als vrouwen, met één verschil – mannen brengen de olie aan op hun baard. Als jouw man zijn baard op dezelfde manier verzorgt, verras hem dan! Maak speciaal voor hem een Baardolie.

Waarom heeft een jongen een Baardolie nodig?

Als je denkt dat mannen hun lichaam niet verzorgen, dan heb je het mis. Mannen behandelen, net als vrouwen, hun huid en haar erg serieus. Ze brengen maskers aan, gaan naar schoonheidsspecialisten en laten hun nagels doen. Sommige van hen besteden veel tijd aan hun haar en baard. Ik wed dat je meer dan eens een man hebt gezien met een paardenstaart of baardvlechten. Maar een net kapsel is niet genoeg. Het haar en de baard moeten perfect zijn, met een goede verzorging en zonder ook maar de kleinste hint van vergrijzing. En dit is de reden waarom mannen baardolie gebruiken. Dit hydrateert, voedt en versterkt zowel de hoofdhuid als de baard. Laat je vriend vergeten wat roos, grijze haren en haaruitval zijn.

DIY | Baardolie

Om een baardolie voor je vriend klaar te maken, heb je nodig: 14 g Arganolie, 7 g Jojobaolie en 7 g zoete amandelolie. Ook heb je misschien wat essentiële oliën nodig: lavendel, rozemarijn en cederhout. Gebruik een paar druppels om de olie een lekker aroma te geven. Essentiële oliën hebben ook antiseptische eigenschappen, en ze stimuleren de haargroei.

Hoe maak je een Baardolie? Het is erg eenvoudig! Alles wat je moet doen, is de ingrediënten nauwkeurig mengen en het mengsel in een fles met een verstuiver gieten. Natuurlijk moet zo’n olie goed geschud worden voor gebruik. En hoe gebruik je het? Ook hier is niets moeilijks aan. Je man moet een paar druppels over het haar en baard verdelen, en ze er nauwkeurig inwrijven. Als zijn baard lang en dik is, moet hij eerst het haar kammen, zodat de olie gelijkmatig kan worden verdeeld.

Gaat jouw vriend zelfgemaakte Baardolie gebruiken?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *