Regenbooguitgroei? Een manier om iedere haarstijl op te frissen!

Vraag een willekeurige vrouw naar het meest irritante aspect van haarkleurbehandeling. Het antwoord zou niet zijn dat het veel tijd kost. Of dat er een groot aantal kleuren is om uit te kiezen. Het zal niet zijn dat het moeilijk is om de perfecte kleur te krijgen. Maar wat dan wel? UITGROEI. Gehaat door elke vrouw, omdat het zelfs de mooist haarkleuringen zal verpesten. Vooral als het haar snel groeit, zal je een paar weken na je bezoek aan de kapper alweer je natuurlijke haarkleur zien verschijnen als je in de spiegel kijkt.

REGENBOOGUITGROEI

Wat als je de uitgroei in je voordeel laat werken? In plaats van moeite doen om je uitgroei te verbergen met een haarkleur in een bijpassende kleur, kan je ook je uitgroei verven in alle kleuren van de regenboog, om ze nog meer te laten zien, en niet bang te zijn dat de verf niet zo werkt als het zou moeten.

Het verbergen van de uitgroei is vermoeiend…

Ik herinner met de situatie waarin ik naar mijn favoriete kapsalon ging voor weer een bezoek om mijn wortels bij te kleuren. Alles goed en wel, als ik maar behandeld zou worden door dezelfde kapper als altijd. Helaas, de vrouw die mijn haar bewerkte leek voor de eerste keer in haar leven uitgroei te verven. Na de kleurbehandeling leek het of mijn uitgroei nog zichtbaarder was dan daarvoor… alsof de verf totaal niet had gewerkt. Ik had geen idee wat de reden hiervoor was, maar ik was erg teleurgesteld.

Nu weet ik dat er een geweldige manier om je uitgroei te verven is, namelijk sombre, waarmee je een geleidelijk kleurverloop creëert van de verf in de punten tot de natuurlijke kleur bij de wortels. Maar waarom zou je ook maar beginnen aan kleurbehandeling, als er zoveel effectieve manieren om je uitgroei te benadrukken zijn? Soms moet je iets doen wat onlogisch lijkt, en het resultaat zal je verrassen.

Regenbooguitgroei is een van de methoden om de nadruk te leggen op het contrast tussen gekleurd haar en je uitgroei.

Hoe ziet REGENBOOGUITGROEI eruit?

Ik houd van zo’n stijl — stoutmoedig, extravagant en boven verwachtingen echt geweldig. Regenbooguitgroei is een manier om je teruggroeiende haren te transformeren, te versieren en er zeker van te zijn dat je haarstijl een driedimensionaal effect krijgt:

  • regenbooguitgroei in één tint die contrast biedt in het haar,
  • regenbooguitgroei in vele gemengde, intense kleuren.

De regel is eenvoudig. Hoe donkerder de haarkleur, des te lichter en meer neonkleuren voor de wortels (en andersom). Voor licht haar bijvoorbeeld (platinum of goudblond), kun je het best kiezen voor fruitige en sappige kleuren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *