Laat je inspireren door schoonheid: My HIT – Lashcode Mascara!

mooie ogen met LashcodeIk ben dol op het testen van nieuwe cosmetische aankomsten! Omdat Ook onder ogen gezien beter dan valse wimpers die me in de steek lieten, had ik een perfect excuus om een ​​nieuw product uit te proberen. Ik zou onwetend zijn als ik de mascara van Lashcode niet had getest. Wat is het?

Onfeilbare mascara en delicate conditioner in één product. Het verfraait met één slag van een siliconen staafje en versterkt wimpers terwijl je het draagt.

Laten we beginnen met mijn verwachtingen ten aanzien van een mascara. Ik deel producten in twee categorieën in: de categorieën die werken en degene die faalden. Voor mij is een goede mascara lichtgewicht, heeft een intense kleur; het is eenvoudig aan te brengen, definieert wimpers ongelooflijk zonder de effecten van de spinbenen. Tegelijkertijd moet het langdurig en zonder overbelasting zijn. Geen klonten of vegen onder mijn ogen.

Voldoet Lashcode aan de vereisten?

Het is absoluut waar dat ik het al een tijdje elke dag gebruik. Ik voel me van nature mooi. Als je ook zorgt voor een vlekkeloze en expressieve make-up, kan Lashcode een jackpot blijken te zijn. In mijn geval levert de mascara:

 1. maximale extensie
 2. sexy krullen
 3. opvallende dikte en volume
 4. diepgaande hydratatie en voeding
 5. wimpergroei boost

Eén laag mascara is genoeg voor mijn make-up.

Eén slag over de bovenste en onderste wimpers geeft een zeer natuurlijke definitie, extensie en volume. Snelle en eenvoudige applicatie. Het betekent echter niet dat Lashcode een typische dagelijkse mascara is. Ik gebruik het ook voor avonduitstapjes. Onlangs ging het door het huwelijk van mijn vriend; tranen en dansgekte. Zwart, mooi gescheiden en de langste wimperextensions gedurende de dag en nacht van de bruiloft. Dankzij Lashcode waren mijn ogen ideaal gedefinieerd voor de gelegenheid; sterke contour en een volle waaier van wimpers.

Weet je wat? Ik merkte dat ik heel veel wimpers heb. Ja! Het is het eerste product dat zelfs de microscopische wimpers in de ooghoeken bedekt. Eén Lashcode-applicatie was genoeg om te ontdekken dat ik er nogal wat van heb.

Lashcode is geen gewone mascara!

Ik was betoverd door de zwarte buis die er heel elegant en uniek uitziet in de matte. In plaats van de barokachtige pracht en oneven flessen zijn we begaafd met een minimalistische, eenvoudige en mooie buis.

Er zit een siliconenspiraal in de fles. De toverstaf is ook anders dan gewone en gewone penselen. Een eenvoudige vorm, optimale maat, versmalde punt en zeer elastische borstelharen; al deze functies gaan om het gemakkelijk te gebruiken en verbluffende effecten te maken. Lashcode-formule is gevoelig voor wimpers. Het combineert verzadigde pigmenten met ingrediënten die de ogen ogenblikkelijk verfraaien en de wimpers conditioneren: spruitenextracten, baicalin, panthenol, arginine en multi-tasking vitamine E. De rijkdom aan voedingsstoffen maakt Lashcode-mascara de beste ondersteuning voor wimpers.

Samenvattend, iets dat me echt verbaasde; duurzaamheid. Ik vraag me af of je weet dat Lashcode niet waterdicht is. Ondanks dat, de mascara gaat heel lang mee, is hij schilfervrij, vlekvrij en klontervrij. Raken! Eén tube gaat veel langer mee dan een goedkopere mascara omdat deze niet uithardt of uitdroogt.

EN JIJ? VERVANG JE JE MASCARA MET LASHCODE?;

20 Reacties“Laat je inspireren door schoonheid: My HIT – Lashcode Mascara!”

 1. Amber

  Ik heb lashcode een paar dagen geleden gekocht voor mijn verjaardag. En ik ben er helemaal weg van! Het beste cadeau ooit!

  Beantwoorden
 2. Helena

  De ideale mascara, helemaal ideaal verpakt 😉

  Beantwoorden
 3. Magaliex

  Echt perfect zwart 🙂 neppe wimpers? Dit is exact hoe ik ze me inbeeld! I love it! 🙂 <3

  Beantwoorden
  • Bea

   jammer dat het alleen zwart is. Ik weet dat het de meest gebruikelijke kleur is, maar ik gebruik bruin al jaren

   Beantwoorden
 4. Kim

  Het highlight mijn ogen echt goed en het maakt mijn wimpers suuuuuper lang. Ik heb het al 3 maanden en het is niet droog noch dik. Ik blijf sowieso bij dit product.

  Beantwoorden
  • Magaliex

   Vanaf nu steek ik deze mascara altijd in mijn makeup tasje ookal is het al de tweede.

   Beantwoorden
 5. Ingrid

  Ik blijf maar veranderen van mascaras omdat ik heel de tijd iets nieuwsvind, ik heb nog steeds niet de goede gevonden

  Beantwoorden
 6. Veronica

  Ik was aan het twijfelen om dit te kopen voor een lange tijd want niemand van mijn vrienden hebben ooit deze mascara gekocht. Ik zag enkel maar reviews van bloggers. Eindelijk vond ik jou review en ik vertrouw jou. Ik heb het gekocht en ik heb echt geen spijt!! 🙂 Mijn wimpers zijn super lang en dun, de meeste ‘verdikking’ mascara maakt klontjes en zorgen voor lelijke wimpers. Bij deze mascara is dat echt niet het geval! Ik ben er dus heel blij mee en ik hoop dat het is beschikbaar is aan een kortingsprijs.

  Beantwoorden
 7. Karen

  Ongeloofelijke mascara! Het is echt zotjes dat alles wat er over dit product staat waar is!

  Beantwoorden
 8. Leentje

  Het is de eerste keer dat ik over dit product hoor en ik ga het direct kopen! 😉

  Beantwoorden
 9. Olivia

  Een verpakking van deze mascara gaat langer mee dan een ander pakje van dure brakke mascara die na een maand al op is zodat je er eigenlijk niets mee hebt kunnen doen

  Beantwoorden
  • Anne

   Er is altijd een manier om het te fiksen, door een beetje makeup remover door te tube te doen of de tube even in water zetten.

   Beantwoorden
   • Olivia

    Heet water werkt maar alleen maar voor een tijdje, ik moet de tube in het water leggen voor elke keer als ik makeup aan wil doen. Het is bijna ongmogelijk om je makeup in de morgen te doen als je weinig tijd hebt zo.

    Beantwoorden
 10. Amelie

  Ik hou ervan dat het extra verzorgend is.

  Beantwoorden
 11. Beatrix

  Ik dnk dat het een conditioner is maar voor gezonde wimpers want hier staat dat de conditioner zacht werkt. Ja boeit niet, ik vind het cool. Ik ken geen andere mascara en conditioner in één.

  Beantwoorden
 12. Gia

  Misschien is het echt conditioner voor je wimpers, het kan sws geen kwaad het zal je alleen maar helpen :D. Ookal denk ik dat de meest effectieve producten, producten zijn zoals wimpers serums. Dit werkt voor mij het beste.

  Beantwoorden
 13. Anne

  Kan je het echt zo lang dragen? Ik heb nog nooit een mascara gehad waarbij om de 6-8 uur er nog iets overbleef.

  Beantwoorden
 14. Jessa

  Het blijft heel de dag op bij mij. Als ik uitga ’s avonds doe ik er een beetje bij, niet omdat het weg is, maar voor een betere uitstraling. Zelfs dan zorgt het ervoor dat mijn wimpers niet samen plakken.

  Beantwoorden
 15. Nathalie

  Het werkt goed voor mij, maar ik ga niet zo flippen zoals de rest doet. Voor zo’n prijs is het niet raar dat de mascara goed is…

  Beantwoorden
  • Veronica

   De prijs laat al weten dat het goede kwaliteit is. Maar mijn eigen evaring kan ik zeggen dat het niet altijd zo werkt. Soms spendeer ik teveel aan een mascara en valt die echt tegen. Hier valt er niets om over te zagen, het is echt een geweldige mascara.

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *