Perfecte manicure. Hoe kan ook jij genieten van gezonde & prachtige nagels?

Hoi meiden!

De nagels laten zien hoeveel een vrouw om haar uiterlijk geeft. Om ze gezond en mooi te houden hebben ze aandacht nodig. Lees hier hoe je jouw nagels goed kunt verzorgen en lakken, welk voedsel goed is voor de nagels en een paar handige manicure hacks die je kunt gebruiken.

Voedingspatroon

Als je gezonde en sterke nagels wilt moet je gezond eten. Eet voedsel dat rijk is aan vitaminen, nutriƫnten en vetzuren. Verrijk jouw voedingspatroon met groente, fruit, zaden, vis, noten en volkoren brood. Drink kruidenthee. Je kunt ditt aanvullen met supplementen voor sterke nagels. Sommige voedingsproducten zijn perfect om in de nagels en op de huid te wrijven. Olijfolie en plantaardige olie zijn hier goede voorbeelden van.

Wat moet je doen voor een mooie kleur?

Gezonde nagels hebben een mooie kleur. Om ze mooi en gezond te houden moet je goede producten kiezen: een hogere prijs levert resultaat. Nagellak met slechte kwaliteit is moeilijk aan te brengen, bladdert snel af, heeft geen mooie kleur, droogt snel op in de fles en kan schadelijke stoffen bevatten. Hoe verwijder je zo’n nagellak? Een pen is nuttig. Met zo’n pen verwijder je eenvoudig de nagellak die op de huid rondom de nagels is gekomen.

Hoe breng je nagellak aan?

Schud het flesje van tevoren. Als je ooit een professionele manicure hebt gedaan weet je dat zij de fles van tevoren ook schudt. Breng dunne laagjes aan. Daardoor droogt het product snel en kun je sneller de volgende laag aanbrengen. Het effect zal geweldig zijn. Ga lekker zitten en leg je handen op tafel. Zo gaan ze niet trillen waardoor je sneller uitschiet.

Hoe bewaar je nagellak?

Bewaar jouw nagellak op een droge, koele plek, uit het licht. Ideaal is een la. Na elk gebruik moet je de nagellak goed dichtmaken en verticaal bewaren. Gebruik nooit nagellak die overdatum is, dit kan de nagels en huid beschadigen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *