Review wimperserum van Lashcode. Een kort verhaal over hoe ik van mijn wimpers ging houden

Welkom! <3

Op deze mooie dag wil ik je graag introduceren aan mijn persoonlijke held. Hierdoor kreeg ik mijn gezonde, sterke en volle wimpers: het wimperserum van Lashcode.

Introductie: mijn wimpers een paar jaar geleden

In mijn geval begon het probleem met mijn wimpers ongeveer twee jaar geleden, eigenlijk 2,5 jaar geleden. Daarvoor zagen ze er goed uit, niet super lang of dik maar gewoon prima. Helaas werden ze elke week dunner en brozer.. Ik weet nog steeds de oorzaak niet. Ik geef de schuld aan de mascara die ik toen online kocht, zonder de ingrediënten bekeken te hebben.

Gelukkig zijn mijn wimpers volledig hersteld maar dit was een lange weg. Ik probeerde het eerst te verbergen met mascara maar dat werkte niet. Later leerde ik dat je nepwimpers kon gebruiken. Ook deze resultaten waren niet zo hoopvol. Er vielen zelfs meer wimpers uit! Het enige wat toen nog overbleef was regeneratie en intensieve verzorging van de wimpers.

Wat gebruikte ik voordat ik Lashcode ging gebruiken?

Ik had veel goede ideeën over het versterken van mijn wimpers. Helaas leverde geen van deze ideeën het gewenste resultaat…

De slechtste keus was een wimper lift. Deze behandeling zou moet wimpers moeten regenereren maar ze werden alleen maar brozer. In de advertentie stond dat de wimpers versterkt zouden worden. Dit is echt een grap. Deze behandeling gaat alleen helpen als jouw wimpers al mooi, sterk en dik zijn.

Een natuurlijke wimperconditioner was een betere keus. Ik heb castorolie gekozen en bracht dit aan met een oud mascara borsteltje. Het was vermoeiend maar vrij effectief. Dankzij deze goedkope natuurlijke olie werden mijn wimpers wat sterker. Het resultaat was helaas nog niet wat ik verwacht had.

Wimperserum van Lashcode: mijn eerste indruk

Toen koos ik voor mijn eerste wimperserum. Ik hoopte echt dat het beter zou werken dan castorolie. Ik heb verschillende producten geprobeerd voordat ik het juiste wimperserum vond. Ik kwam toevallig het wimperserum van Lashcode tegen.

Mijn eerste indruk? Een serum dat er goed uitzag: licht, geen vervelende geur (wat veel wimperserums wel hebben), veel inhoud, fijne applicator. De ingrediënten zag er ook okee uit, de formule bevat een aantal hydraterende en voedende stoffen.

Ik ben er meteen mee begonnen. Het eerste gebruik was moeiteloos omdat het wimperserum van Lashcode een mooie applicator heeft die het serum snel aanbrengt op de wimpers.

Zoals ik al eerder schreef heb ik verschillende serums gebruikt. Lashcode was degene waar ik meteen goed mee kon. Ik wist vanaf het begin meteen dat dit het serum was voor mij!

Voordelen van Lashcode?

Ik heb aangenomen dat de eerste effecten van de behandeling met Lashcode na 2 tot 4 weken zichtbaar zouden zijn. Niemand legt je uit wat deze ‘eerste effecten’ zijn. In mijn geval werden mijn wimpers sterker, donkerder en flexibeler. Later zag ik ook verlenging maar, om eerlijk te zijn, verwacht ik van geen enkel wimperserum direct effect. Wees geduldig als je met Lashcode begint. Geloof mij, je wordt niet teleurgesteld.

Alle voordelen van het gebruik van Lashcode staan hier genoemd: www.lashcode.nl

Hieronder een opsomming van de voordelen van het wimperserum van Lashcode:

  • sterkere en meer veerkrachtige wimpers.
  • donker en gedefinieerde wimpers.
  • dikkere, langere en vollere wimpers.
  • ogen zien er groter uit.
  • wimpers vallen niet meer uit.
  • wimpers worden niet broos.

Ik overdrijf niet als ik zeg dat het wimperserum van Lashcode de meest effectieve is die ik ooit gehad heb. Zonder veel moeite en zonder irritaties zijn mijn wimpers sterk gegroeid en significant sterker. Vandaag (na anderhalve maand behandelen) zien ze er beter uit dan ooit.

Laatste opmerking en tip

Als je me vraagt of ik het wimperserum van Lashcode nogmaals zou kopen: volmondig ja! Ik vind het een goed wimperserum met een goede samenstelling, lichte consistentie en een borstel die het gebruik eenvoudig maakt. Dit alles voor een redelijke prijs.

Tip: Vraag een aantal vriendinnen en koop het serum tegelijk. Hierdoor betaal je per stuk minder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *