VERLIEFD op keratine! Review van de beste haar behandeling: Keratin Mask van Nanoil

Gaaf dat je mijn review lees over een keratine masker waar ik super enthousiast over ben. Heb je al gehoord van het Keratin Hair Mask van Nanoil? I love it! Dit is mijn enige musthave op het gebied van haarverzorging. Ik ga je vertellen waarom. Geniet ervan!

Voor de review..

.. Ik heb echt het idee dat ik jullie moet aanmoedigen om haarmaskers te gaan gebruiken. Waarom is dit de beste behandeling? Dat is erg duidelijk: een conditioner blijft maar een paar minuten in het haar zitten terwijl een goed masker veel langer in moet werken en daardoor meer tijd heeft om het haar te herstellen. De ingrediënten dringen diep in het haar door om daar beschadiging te herstellen. Dit type behandeling geeft effecten die je echt ziet en voelt. Het mag duidelijk zijn dat je een goed masker moet kiezen. Het masker van Nanoil gebaseerd op keratine is een uitstekend voorbeeld.

Keratin Hair Mask van Nanoil: Beschrijving & Ingrediënten

Het Nanoil masker ziet er mooi en elegant uit. Ik benoem dit omdat ik echt fan ben van mooi verpakte cosmetica. Het masker zit in een zwarte fles met gouden elementen. De mooie fles bevat een uitstekend duo voor het haar: keratine (niet zomaar keratine, gehydrolyseerde keratine) en panthenol (vitamine B5). Beide componenten vullen elkaar perfect aan. Keratine herstelt beschadiging binnenin het haar en op het haaroppervlak en panthenol stimuleert sneller herstel, geeft ongelooflijke glans en hydrateert het haar.

Hoe gebruik je dit keratine masker van Nanoil?

Het gebruik is erg simpel. Je hebt per week 20 minuten nodig. Ik heb een ritueel op zondag en altijd tijd voor een masker op mijn gezicht, handen, voeten en haar. Zondag is echt mijn beauty-dag! Hoe gebruik je het masker van Nanoil voor de beste effecten?

  1. Was je haar en droog het af met een handdoek. Nooit aan het haar trekken! Knijp het overtollige water uit het haar.
  2. Gebruik een kam met wijde tanden om de lokken te ontklitten zonder ze eruit te trekken. Het is makkelijker om een masker aan te brengen op gekamd haar.
  3. Neem een kleine hoeveelheid van het Nanoil masker. Je heb niet veel nodig: de hoeveelheid ter grootte van een lepel is genoeg voor schouderlang haar. Verspreid dit over het haar. Het masker voelt heel zacht en ik makkelijk te gebruiken, niet te dik dus het verzwaart zelfs fijn haar niet.
  4. Je kunt een badmuts opdoen, maar dit hoeft niet. Ik doe dat wel omdat warmte ervoor zorgt dat het product beter werkt. Spoel het haar na 20 minuten. Style het zoals normaal. Geniet van prachtig, glad, glanzend haar dat heerlijk ruikt!

Keratin Hair Mask van Nanoil: Resultaten

Zoals ik al eerder zei werkt het masker van Nanoil meteen, je ziet meteen gladder, glanzender haar. Daarnaast is deze behandeling een intense reparatie. Binnen een paar weken is jouw kapsel totaal vernieuwd. Ik gebruik het nu 3 maanden en ik moet zeggen dat mijn haar er nog nooit zo goed uitgezien heeft. Het leeft weer! Gezond, veerkrachtig en mooi. Het heeft een briljante glans en wordt nooit dof. Ik heb geen problemen met kammen meer.

Keratin Hair Mask van Nanoil: Mijn mening

Nanoil is het beste masker dat ik ooit gebruikt heb. Ik heb geen nadelen ervaren. Het eerste gebruik gaf al een beter uiterlijk en toen ik het masker langer gebruikte herstelde mijn haar en blijft het heerlijk ruiken. Maskers in de kapsalon kosten een fortuin terwijl dit masker de prijs echt waard is. Zonder twijfel: beter dan alle dure maskers uit de kapsalon. Tegelijkertijd gaat het lang mee en garandeert het sterk, gezond haar. Test hem op jouw kapsel: [www.nanoil.it].

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *