Welk haarmasker werkt het best op mijn haar? Bekijk mijn lijst topproducten!

Ik krijg veel vragen over de haarmaskers die voor mij het best werken, dus ik heb ze samengevat in deze post! Ik ga je vertellen over de items die mij de beste effecten geven. Het zijn verschillende producten met verschillende prijzen. Eén van hen steekt er met kop en schouders bovenuit! Je zult zien waarom.. geniet van het lezen over mijn top haarmaskers!

MIJN TOP GETESTE HAARMASKERS

Nr. 1 Nanoil Keratin Hair Mask

Ik vind dit absoluut de beste behandeling voor het haar! Nanoil heeft het meest effectieve keratine masker op de markt gebracht. Ik heb er niks negatiefs over te zeggen.. nouja, misschien alleen dat ik het niet in een fysieke winkel kan kopen. Je vind hem alleen online (www.nanoil.nl). Waarom houd ik van dit haarmasker? Vooral vanwege de effecten: eenmaal gebruik was genoeg om mooier, gladder en superzacht haar te krijgen! Omdat het gehydrolyseerde keratine bevat, herstelt en versterkt het op een fantastische manier! Het ingrediënt trekt in de haarschacht om van binnenuit en buitenaf schade te herstellen. Keratine is een krachtig eiwit dat ons haar opbouwt. In dit masker wordt het geboost met een andere essentiële stof: panthenol. Bekend vanwege de beschermende en verfraaiiende eigenschappen. Ik vind het ook heel fijn dat het Nanoil Keratin Hair Mask in een grote fles zit, lang mee gaat en niet te duur is! Als je jezelf nog steeds afvraagt waarom je het moet proberen, twijfel dan niet langer! Het is de hemel voor het haar. Bovendien is het geschikt voor alle haartypen, zelfs voor dunne en fijne lokken.

meer informatie: www.nanoil.nl

Nr. 2 Kevin Murphy Hydrate Me Masque

Dit product kan iconisch genoemd worden, maar is wel duur. Het is aan jou of je het wil proberen. Ik moet wel zeggen dat dit één van de beste haarmaskers is die ik geprobeerd heb. Ik vind de fles mooi, hij is echt uniek. Het Kevin Murphy Hydrate Me Masque heeft geweldige componenten en bevat verzorgende ingrediënten, waaronder het hydraterende en verlichtende rozenolie, verzachtende teunisbloemolie en het beschermende shea butter. Het is verrijkt met kakadu-pruimextract uit Noord-Australië, gewaardeerd vanwege de hoge concentratie vitamine C (stimuleert de productie van elastine en collageen om het haar veerkrachtig en glanzend te houden). Het Kevin Murphy Hydrate Me Masque maakt de ruwe en droge lokken weer glad. Het toegevoegde zeewierextract hydrateert en ontdoet het haar van olie.

Nr. 3 Rene Furterer Absolue Keratine Regenerating Mask

Zoals de naam suggereert, is dit een masker rijk aan keratine voor herstel van het haar. Het Rene Furterer Absolue Keratine Regenerating Mask is heel gaaf, perfect voor extreem beschadigd haar. Ik vind hem heel fijn maar de prijs weerhoudt me ervan om hem weer aan te schaffen. Het masker is een beetje te duur voor deze hoeveelheid. Tegelijkertijd moet ik toegeven dat het product uitzonderlijk is vanwege de formule: bevat geen dierlijke stoffen, zelfs de keratine komt uit planten. Omdat het ook veel oliën bevat is het vooral een hydraterende en versterkende behandeling. Het is een effectief verzorgend masker voor erg droge en super beschadigde lokken. Het Rene Furterer Absolue Keratine Regenerating Mask heeft me geholpen mijn lokken nieuw leven in te blazen nadat ik super droog haar had door de zomer. Ik denk wel dat het niet slim is om dit masker te gebruiken op haar dat snel verzwaart en laag poreus is. Het verzwaart het haar snel.

Nr. 4 OUAI Thick Hair Treatment

Is jouw haar dik en zwaar? Ik weet dat haarverzorging bij dit haartype een uitdaging kan zijn. Er zijn maar een paar producten die geschikt zijn. De meeste cosmetica veroorzaken overbelasting terwijl dit haartype net zoveel voeding, verzorging en bescherming nodig heeft als andere haartypen. OUAI Thick Hair Treatment is wat duurder maar zeker geschikt voor dik, laag poreus haar (net als Nanoil). Hoewel het een rijke formule is met twee natuurlijke butters, amandelolie, macademia-olie, olijfolie en gehydrolyseerde keratine, verzwaart het masker jouw haar niet. Het is eenvoudig uit te spoelen en voedt diep. OUAI Thick Hair Treatment laat de lokken glanzen en maakt ze gezond en sterk. Het is een gaaf, verzorgend haarmasker.

Nr. 5 Macadamia Deep Repair Masque

Een heel interessante en hydraterende behandeling die droog, beschadigd én gezond haar effectief verzorgt. Ik vind Macadamia Deep Repair Masque fijn maar ik houd niet van de geur. Het geweldige is dat je hem in verschillende formaten kunt kopen: probeer eerst de kleinste eens uit. Het is een goed masker voor gladder en zachter haar zonder beschadigingen. Je moet hem regelmatig gebruiken om het gewenste effect te krijgen. Het Macadamia Deep Repair Masque bevat lichtgewicht macademia-olie en het voedende en herstellende arganolie. Om overbelasting te voorkomen zijn ze gemengd met plantenextracten van aloë, zeewier, etc. Als je op zoek bent naar een hydraterend masker, dan is dit bullseye!

Welke van de 5 vind jij het beste? Ik vind Nanoil Keratin het beste, zonder twijfel. Heb je bovenstaande producten al eens geprobeerd en heb je een favoriet haarmasker? Deel hem met me in de reacties! Fijne dag!