Fantastisch gezichtsserum! Mijn schoonheidsritueel met het Vit. C Gezichtsserum van Nanoil

Hoi!

Raad eens?! Ik heb het beste gezichtsserum ontdekt! Vergeef me als ik te rechtdoorzee ben maar ik wil meteen to the point komen en je alleen belangrijke informatie geven. Laat me je uitnodigen de review van het Gezichtsserum met vitamine C van Nanoil te lezen.

Gezichtsserum met Vitamine C van Nanoil

PRODUCT BESCHRIJVING

Dit gezichtsserum ziet er mooi uit en wordt verkocht in een grote flacon (het bevat 50 ml waar andere serums vaak 30 ml bevatten). Het donkere glas beschermt het serum tegen verspilling. Ik gebruik de mijne nu 2 maanden en ik heb het voor elkaar gekregen om nog ongeveer de helft over te houden. Het serum ziet er nog exact hetzelfde uit als op de dag toen ik de flacon voor het eerst opende.

Gezichtsserum met Vitamine C van Nanoil

WAAROM IS DIT HET BESTE GEZICHTSSERUM?

Ik vind dit gezichtsserum één van de weinige serums met zulke fantastische ingrediënten. Toen ik de verpakking las en zag dat het serum vitamine C bevatte wist ik dat ik dit gezichtsserum nodig had. Het bevat de beste vitamine C, het trekt snel in zodat het kan werken in de diepste huidlagen. Geloof het of niet maar ik heb al veel huidverzorgingsproducten met vitamine C geprobeerd in mijn leven, zelfs de duurdere. Ik merkte bijna geen resultaat. Gelukkig is dat met het gezichtsserum van Nanoil niet het geval. Waarom is het anders dan de andere producten? Omdat het ethyl ascorbinezuur bevat, dit is vitamine C geüpdatet naar de beste vorm.

Maar dit is nog niet alles! Het gezichtsserum van Nanoil bevat meer ingrediënten die van origine uit de natuur komen: boerhavia diffusa wortelextract heeft een kalmerende werking en staat bekend als een sterke antioxidant. Voor degene die niet precies weten wat een antioxidant is zal ik een korte samenvatting geven. Antioxidanten gaan vrije radicalen tegen, beschermen de huid tegen schade en zorgen ervoor dat verouderingsprocessen minder snel gaan.

Stel je een combinatie voor van de beste vorm van vitamine C met boerhavia diffusa wortelextract! Laten we doorgaan naar het meest belangrijke punt: HOE WERKT DIT SERUM EIGENLIJK?

Gezichtsserum met Vitamine C van Nanoil

AANBRENGEN & EERSTE GEBRUIK

Ik besloot dat ik het serum twee keer per dag zou gaan gebruiken: ’s ochtends en ’s avonds. Ik wilde niet meer schoonheidsproducten gebruiken, hoewel ik erg graag de Argan Oil van Nanoil zou gebruiken voor het slapengaan (er zijn 6 van deze geweldige oliën). Een test is een test dus ik heb alleen het serum gebruikt en dit elke dag, ik ben fan!

Het eerste gebruik van het Gezichtsserum met Vitamine C van Nanoil was al magisch, ik kreeg er een uitgeruste look van. Helderder, stralend, een huid met veel energie en een gelijkmatige structuur. Ik was zo verbaast en tevreden dat ik zelfs geen nut meer zag in het gebruik van een foundation. Ik heb op die dag alleen mascara opgedaan en een wenkbrauwpotlood gebruikt en dat was mijn hele make-up ritueel. Verrassend genoeg bleef mijn huid de hele dag zo mooi! Goed gedaan Nanoil!

Gezichtsserum met Vitamine C van Nanoil

RESULTATEN NA 2 WEKEN GEBRUIK

Ik heb geweldige resultaten behaald door het gezichtsserum van Nanoil elke dag te gebruiken. Naast het feit dat ik er niet meer uitzag als een zombie en mijn huid er de hele dag uitgerust uitzag bespaarde ik ook op mijn favoriete (maar erg dure) Kat Von D Foundation (ik heb het helemaal niet meer hoeven gebruiken). Ook zag ik na 14 dagen gebruik van het gezichtsserum van Nanoil echt verbeteringen van de egaliteit van mijn huidskleur! Elke keer dat de zomer tot zijn einde komt heb ik wat pigmentvlekken, vooral rond het kaakgebied omdat mijn huid daar het meest gevoelig is. Ik merkte eindelijk dat deze lelijke plekken verdwenen! Twee weken gebruik en je ziet echt dat de huid helderder is en straalt. Yeey!

Gezichtsserum met Vitamine C van Nanoil

RESULTATEN NA 1 MAAND GEBRUIK

Het gezichtsserum met Vitamine C van Nanoil is perfect zowel voor jonge meiden die last hebben van verkleuringen en post-acné plekken als voor volwassen vrouwen die vechten tegen de eerste tekenen van veroudering. Hoe kom ik aan deze conclusie? Van mijn eigen bevindingen. Na 4 weken merkte ik dat ik, naast een stralende en egale huid, haast geen fijne lijntjes had: al mijn rimpels waren zichtbaar verminderd! Het Gezichtsserum met Vitamine C van Nanoil verbetert de veerkrachtigheid van de huid en daardoor wordt het soepeler. Ik kan ook zeggen dat mijn huid beter gehydrateerd is door dit serum, ik kan het zelfs voelen. Ook heb ik geen nieuwe puistjes of andere oneffenheden op mijn gezicht gekregen. Als laatste weet ik dat mijn huid nu goed beschermd is tegen stedelijke vervuiling (zoals smog en giftige stoffen).

Gezichtsserum met Vitamine C van Nanoil

RESULTATEN NA 2 MAANDEN GEBRUIK

De tweede maand dat ik het gezichtsserum met Vitamine C van Nanoil gebruikte was mijn ultieme triomf: ik won het gevecht tegen de eerste tekenen van veroudering. Ik herinner me nog dat een vreemde in een café aan me vroeg naar welke universiteit ik ging.. yeah right.. Maar terugkomend op de resultaten: ik zag echt dat mijn huid er jong uitzag en geen oneffenheden meer had. Geen overmatige talgproductie of verkleuringen. Ik kan je vertellen dat het Gezichtsserum met Vitamine C van Nanoil echt veelzijdige krachten heeft! Bescherming. Huidverbetering. Veerkracht. Wat wil je nog meer van een gezichtsserum?

Gezichtsserum met Vitamine C van Nanoil

MIJN GEDACHTEN & LAATSTE OPMERKINGEN

Ik kan concluderen dat DIT HET ENIGE GEZICHTSSERUM IS DAT AL MIJN HUIDPROBLEMEN BEHANDELD. Vergeef me mijn enthousiasme over dit serum maar ik probeer over te brengen hoe verrast ik ben. Alles aan dit gezichtsserum is perfect: de resultaten, de efficiëntie en zelfs de prijs! Als je de resultaten vergelijkt met de prijs van dit product zal je verbaast zijn over hoe weinig je eraan uitgeeft!

Het Gezichtsserum met Vitamine C van Nanoil krijgt alleen maar positieve beoordelingen en commentaren. Ik kan er geen negatieve review over vinden. Zover ik weet zijn veel meiden enthousiast over dit serum omdat het snel intrekt in de huid en het goed gebruikt kan worden onder make-up. In het algemeen geeft het Gezichtsserum met Vitamine C van Nanoil je de perfecte huid al vanaf het eerste gebruik. Langer gebruik zorgt ervoor dat de resultaten geïntensiveerd worden en je eindelijk je veerkrachtige, gezonde, stralende en prachtige huid krijgt.

Ken je dit gezichtsserum al? Wat is jouw mening over het gebruik van vitamine C in schoonheidsproducten? Heb je de beste vorm van vitamine C al gevonden? Zo nee, dan moet je echt het Gezichtsserum met Vitamine C van Nanoil proberen. Ik vind dit absoluut het beste gezichtsserum!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *