Hoe breng je je haar in model? Cosmetica voor een sterk kapsel dat lang blijft zitten

Hey knappelingen!

Eerst knippen we, dan kleuren we en vervolgens brengen we ons haar in model … Hoe doe je dit goed, en welke producten gebruik je voor de verbluffende resultaten? In deze post vind je een aantal handige tips. Lees verder!

Wax, pasta, gel

Deze producten worden gebruikt door zowel mannen als vrouwen. Niet-doorzichtige pasta’s helpen je haar op te steken en op een mooie manier in model te brengen. Gels zijn geweldig als je houdt van de jaren ’30-look. Haarwax zorgt voor een geweldige glans. Wax, pasta en gel die je koopt bij drogisterijen laten geen witte vlokken achter en plakken het haar niet aan elkaar. Voel je vrij om ze thuis te gebruiken voor het kapsel waar je van droomt.

Balsems & crèmes

Op het eerste gezicht doen deze producten ons eerder aan haarverzorging denken dan aan haarstyling. Ze bieden zachtheid, glans, elasticiteit, en vooral – een langdurig effect. Dankzij balsems en crèmes zal je een geweldig kapsel kunnen creëren.

Droogshampoos

Het blijkt dat deze ook het stylen kunnen verbeteren. Droogshampoos absorberen het overschot aan talg, halen viezigheid en stof weg, en zorgen ervoor dat je kapsel langer blijft zitten. Het zijn redders tijdens lange reizen, of wanneer je een belangrijke afspraak hebt en geen tijd meer hebt om je haar te wassen, maar er wel mooi uit wilt zien. Sommige droogshampoos bevatten deodorant, zonnebrandcrème en geurstoffen. Verder geven ze je haarvolume een boost, en verheffen ze de haarwortels.

Schuim & mousses

Ze laten je haar extreem lang zitten, zelfs in de meest gecompliceerde kapsels. Ze zijn erg populair onder vrouwen, dankzij de gemakkelijke applicatie en uitmuntende resultaten. Foams en mousses laten je haar stralen, zonder residu achter te laten, en ze laten je haar zo in model brengen als je zelf wilt. Ze zijn erg kost-effectief, omdat je maar een kleine hoeveelheid nodig hebt voor één applicatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *