Hoe heeft lijnzaadolie mijn huid & haar geholpen?

Blijkbaar geeft Moeder Natuur ons de beste cadeaus. Lijnzaad is een van deze cadeaus. Deze kleine zaadjes verbergen een geweldige kracht, dit ik mocht uitproberen. Ik heb lijnzaad gebruikt in mijn haar- en huidverzorging. De resultaten? Lees mijn post en kom er zelf achter.

Lijnzaad? Waarom niet!

Lijnzaad kan op verschillende manieren worden gebruikt. Je kunt het eten, gebruiken in een gezichtsmasker, of in een haarconditioner. Geen wonder dat lijnzaad steeds populairder wordt als ingrediënt in schoonheidsproducten. Het is een bron van vetzuren, fytosterolen, foliumzuur, magnesium, ijzer, vezel, vitamine E, B1, B6. Iedereen kan lijnzaad gebruiken, ongeacht je leeftijd, geslacht, huid en haartypes. Dit zorgt voor spectaculaire resultaten, zowel als ingrediënt van de cosmetica en als zaadjesmix die je kan kopen bij drogisterijen. Lijnzaad staat bekend bij alle meiden die dol zijn op haar.

Wat zijn de voordelen van lijnzaad voor je huid?

Je kunt lijnzaadolie gebruiken in plaats van gezichtscrèmes, make-up removers en lichaamsoliën. Het product reinigt, hydrateert en beschermt tegen agressieve factoren van buitenaf. Het geeft je huid glans, stevigheid en strakheid. De huidporiën worden gereinigd, terwijl rimpels worden verzacht. Lijnzaadolie heeft me geholpen mijn huid te hydrateren en succesvol een make-up primer te vervangen.

Wat zijn de voordelen van lijnzaad voor je haar?

Toen ik begon met het gebruik van lijnzaad, heb ik alle maskers en conditioners opgegeven. Wat heeft de lijnzaadmix gedaan voor mijn haar en hoofdhuid? De hoofdhuid is niet meer zo vettig, en mijn roos is bijna helemaal weg. Lijnzaadolie temt mijn onhandelbare lokken, en voegt een glans en zacht haar toe aan mijn haar. Wat ik het fijnst vind aan deze olie is dat het mijn kroes en statisch haar vermindert, en daarnaast ook gespleten haarpunten voorkomt. Hoe heb ik de lijnzaadolie gebruikt? Ik vond het idee van een DIY lijnzaadmix nooit fijn; het uitwassen duurt eeuwen. Daarom koost ik voor lijnzaadolie, wat ik eens per week aanbreng voor ik mijn haar was. Na het föhnen ziet mijn kapsel er geweldig uit!

Heb je ooit lijnzaadolie gebruikt? 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *