Ik stel je voor aan de beste verhelderende gezichtsserums met vitamine C [RANKING]

Heeft jouw huid soms een shot energie nodig? Is het dof, levenloos en flubberig? Mij gebeurt dat ook vaker dan ik kan accepteren. Mijn huid wordt vooral na de winter dof, of wanneer ik de halve nacht wakker heb gelegen. Gelukkig weet ik hoe ik mijn huid kan helpen om er op zijn best uit te zien, zonder tekenen van vermoeidheid. Ja, ik heb een manier gevonden om er altijd vlekkeloos uit te zien. Ik gebruik gewoon dagelijks een goed gezichtsserum met vitamine C. Verrast?

Hoe gebruik je een gezichtsserum voor de beste resultaten?

Een gezichtsserum bevat een hoge concentratie actieve stoffen en voedingsstoffen die snel en volledig in de huid trekken, zonder een laagje op de huid achter te laten. Daarom wordt het aanbevolen om een gezichtsserum altijd op een gereinigde huid te gebruiken. Nog meer goed nieuws: je hebt niet veel van het serum nodig. In de meeste gevallen zijn 3 tot 5 druppels genoeg om het hele gezicht te bedekken. Dit houdt in dat een fles gezichtsserum lang meegaat, wat een economisch voordeel oplevert. Als je het aanbrengt heeft het maar korte tijd nodig om volledig in de huid te trekken, waarna je een gezichtscrème kunt gebruiken.

Ik gebruik mijn verhelderende serum tweemaal per dag, gedurende het hele jaar. Als het voorkomt dat een specifiek serum langer de tijd nodig heeft om in te trekken, dan breng ik het de keer erna aan op een vochtig gezicht wat ik afneem met floraal water of een gezichtstonic. Als je het product wil helpen dieper in te trekken en betere resultaten te geven, probeer dan de bloedsomloop in het gezicht te stimuleren. Breng het serum aan met een zachte gezichtsmassage. Hiervoor kun je jouw handen, een jade roller, een gua sha plate of een andere tool om je gezicht mee te masseren gebruiken.

Beste verhelderende gezichtsserums met vitamine C [MIJN RANKING]

NANOIL VIT. C FACE SERUM

NANOIL VIT. C FACE SERUM

Er is geen ander verhelderend gezichtsserum dat mijn huid zoveel positiefs brengt als het Nanoil Vitamin C Face Serum doet. Het duurde niet lang voordat het serum erg populair was en honderden enthousiaste reviews gekregen had. De aantrekkelijke prijs, grote fles en veelbelovende formule zijn de drie belangrijkste dingen die indruk op mij maakte aan het begin. Het verhelderende serum van Nanoil bevat de beste vorm van vitamine C, degene die snel en ECHT resultaat geeft. Als je een huid wil die glad en glanzend is en er goed uitziet, ga dan voor het Nanoil Vitamin C Face Serum. Het vermindert rimpels, verfijnt de textuur van de huid, helpt bij het egaliseren van de huidskleur en voorkomt verkleuringen.

Leer meer: www.nanoil.nl

OBAGI PROFESSIONAL C SERUM

Ik wil je aandacht ook vestigen op dit serum. Laten we de hoge prijs even vergeten en ons richten op het effect op de huid. Als eerste moet je weten dat het Obagi Professional C Serum ongeveer 15% L-ascorbinezuur bevat, wat de puurste vorm van vitamine C is (let op: deze vervliegt snel ondanks de hoge concentratie). Obagi is een geavanceerd serum dat de huid verlicht en de aanwezigheid van pigmentvlekken minimaliseert (inclusief diegene die door de leeftijd en een ongelijke melanine verdeling onder de huid komen). Dit is waarom ik het serum vooral aanraad bij een verouderde huid. Oh, hij werkt ook tegen veroudering.

MARIO BADESCU VITAMIN C SERUM

Mario Badescu heeft ons een gezichtsserum gebracht met vitamine C van de oude generatie (ascorbinezuur) en andere waardevolle ingrediënten voor de doffe, vermoeide en verouderde huid. Ik ben enthousiast over het Vitamin C Serum vanwege collageen en het hydraterende hyaluronzuur, wat natuurlijke bestanddelen van onze huid zijn, die we verliezen naarmate we ouder worden. Mijn huid tolereert het Mario Badescu Vitamin C Serum erg goed en absorbeert het snel. Als je het een aantal weken gebruikt, dan wordt de huidskleur egaler en fijne lijntjes minder zichtbaar. Helaas werkt het (bij mij in ieder geval) niet goed onder make-up, maar ik vind hem perfect voor mijn avondritueel.

DRUNK ELEPHANT C-FIRMA DAY SERUM

Ik ben erg blij met het C-Firma Day Serum, maar het heeft één nadeel dat ik moeilijk kan accepteren: de exorbitant hoge prijs. Ik heb hem maar één keer gekocht en daarom kan ik je vertellen dat het een super lichtgewicht serum is op waterbasis dat snel en volledig intrekt. Hij biedt de klok rond huidverzorging en bescherming, maakt de huid glanzend en laat hem er perfect uitzien. De formule is super: L-ascrobinezuur, ferolinezuur, vitamine C, pompoenextract en hyaluronzuur. Ik weet dat het Drunk Elephant C-Firma Day Serum wonderen doet maar ik wil gewoon niet zoveel betalen voor een huidverzorgingsproduct.

KLAIRS FRESHLY JUICED VITAMIN DROP SERUM

Laat me je een goede optie aanbieden voor diegene die vooral last heeft van een doffe huid. Klairs Freshly Juiced Vitamin Drop Serum heeft alles om dit probleem tegen te gaan. Het bestaat uit plantenextracten van anijs, grapefruit, lotusbloem, pioenroos, Baikal kalotje, thee, goud en rabarber. Het voedt, hydrateert, vermindert verkleuringen en dat alles zonder irritaties te veroorzaken.

LA ROCHE-POSAY PURE VITAMIN C

Wist je dat je vitamine C kunt gebruiken tegen acné? Dit wordt makkelijk als je het doet met een product zoals La Roche-Posay Pure Vitamin C, met salicylzuur. Naast het behandelen van acné verlicht het ook irritatie. Vitamine C is antiseptisch en stimuleert dus het zelfhelende proces van de huid. Het is een lichtgewicht serum dat vooral door volwassenen gebruikt wordt. Ik heb gehoord dat sommige dermatologen het La Roche-Posay Pure Vitamin C serum voorschrijven aan volwassenen die last hebben van acné, wat tegenwoordig een veelvoorkomend probleem is.

Dit is het einde van mijn ranking met verhelderende gezichtsserums. Heb jij een serum gevonden waar je enthousiast over bent? Laat het me weten in de reacties!